Η Νταντί Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει τελικά στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ΑΕΚ και ο προπονητής των Σκωτσέζων, Πίτερ Χιούστον, δήλωσε εντυπωσιασμένος από το γήπεδο. Ο Σκωτσέζος διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τη Νταντί να καταγγέλλει την Ένωση στην UEFA, για να πάρει την πρόκριση στα… χαρτιά.

«Είναι πραγματικά περίεργα τα όσα συνέβησαν, αλλά τα αφήνουμε όλα πίσω μας. Είμαστε εδώ για να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αυτό που ξέρουμε και να κυνηγήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Όσο για το γήπεδο, είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό γήπεδο. Δεν μπορώ να πω κάτι κακό. Οι εγκαταστάσεις είναι άψογες, το τερέν το ίδιο, γενικά οι συνθήκες είναι τέλειες για να παίξεις ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι τόσο εμείς όσο και η ΑΕΚ θα κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για εμάς είναι πολύ σημαντικό ότι συμμετέχουμε σε αυτήν τη διοργάνωση. Αν και γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε με το ένα πόδι εκτός, για όλους μας είναι πολύ σημαντικό που βρισκόμαστε εδώ. Ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο εκτός ποδοσφαίρου», είπε ο Χιούστον και συνέχισε:

«Δεν είναι αλήθεια, δεν προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι στα χαρτιά. Ήρθαμε εδώ για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε μέσα στο γήπεδο. Το προηγούμενο παιχνίδι και το 1-0 είναι εύθραυστο και μας αφήνει ελπίδες για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Πρέπει όμως να σκοράρουμε οπωσδήποτε».

Για το γεγονός ότι στο «Γ. Καραϊσκάκης» δε θα υπάρχει κόσμος είπε: «Εγώ ανυπομονούσα πραγματικά να παίξουμε στο ΟΑΚΑ, μπροστά σε χιλιάδες κόσμου. Ξέρω ότι οι φίλοι της ΑΕΚ είναι ενθουσιώδεις και είναι κρίμα που δεν θα τους έχουμε απέναντί μας, λόγω αυτής της ατυχίας. Κρίμα πραγματικά που θα παίξουμε απέναντι σε 500 άτομα μόνο, καθώς και οι οπαδοί της ΑΕΚ συμπεριφέρθηκαν άψογα στην Σκωτία και θα τους θέλαμε και τώρα στο γήπεδο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, ο πρόεδρος της Νταντί Γιουνάιτεντ, Στέφεν Τόμσον, άφησε αιχμές για την αντιμετώπιση που είχε η ΑΕΚ από την UEFA: «Αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες ήταν γελοία. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να υπάρξει μια ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης και να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την άνεση των παικτών μας και των φιλάθλων μας. Εμείς υποχρεωθήκαμε από την UEFA να δαπανήσουμε πολλές χιλιάδες ευρώ για να φέρουμε το γήπεδό μας στα ευρωπαϊκά στάνταρ και τώρα βλέπεται τι αντιμετωπίζουμε. Είναι μια κατάσταση πολύ δύσκολη για όλους μας. Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το τι κάναμε και το τι θα κάνουμε, μπορεί ο κόσμος να πληροφορηθεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας».

Τέλος από την πλευρά των παικτών μίλησε ο αρχηγός, Τζον Ντέιλι: «Ανυπομονώ για το αυριανό ματς. Σίγουρα είναι λίγο περίεργη η κατάσταση, αλλά για εμάς δεν αλλάζει κάτι. Σημασία έχει το ποδόσφαιρο και εδώ είμαστε γι αυτόν ακριβώς τον λόγο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης