Το τελευταίο της τεστ πριν από την έναρξη του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας δίνει σήμερα η Ελλάδα. Η επίσημη αγαπημένη θα κοντραριστεί σήμερα στις 19:00 στο ΟΑΚΑ με την Αμερική και ο Γιόνας Καζλάουσκας θα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δει την Εθνική Ελλάδος, πριν αυτή αναχωρήσει για την Άγκυρα.

Για το σημερινό παιχνίδι έχουν ήδη διατεθεί περισσότερα από 12.000 εισιτήρια, ενώ τα εκδοτήρια θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι και το τζάμπολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Μπουρούσης κατάφερε να πάρει μέρος κανονικά στη χθεσινή προπόνηση και πλέον είναι πιθανό να βρίσκεται στη 12άδα για το σημερινό παιχνίδι.

Εν τω μεταξύ, μετά το τέλος του σημερινού αγώνα ο Γιόνας Καζλάουσκας θα ανακοινώσει την αποστολή της Ελλάδας για το Μουντομπάσκετ και αναμένεται να αφήσει εκτός τους Βασιλειάδης, Παπανικολάου και Παππάς.

Αύριο οι αποφάσεις της FIBA

Όσο για τις αποφάσεις της FIBA για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στους παίκτες της Ελλάδας και της Σερβίας, αναμένονται αύριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα, η ΕΟΚ θα αποστείλει την αναφορά της με τα γεγονότα και στη συνέχεια η FIBA θα ανακοινώσει τις ποινές της. Όπως φαίνεται, οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων θα τιμωρηθούν με δύο αγωνιστικές αποκλεισμό. Σε κίνδυνο για την Ελλάδα είναι οι Φώτσης, Τσαρτσαρής και Σχορτσανίτης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης