Αιχμές για τον τρόπο επιλογής των υποψηφίων της ΝΔ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές άφησε η Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή την υποψηφιότητα του Γ. Πλακιωτάκη στην Περιφέρεια Κρήτης.

Η ανεξάρτητη βουλευτής δεν αποκάλυψε αν θα υποστηρίξει τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη σε περίπτωση που κατέβει υποψήφιος στην Περιφέρεια Κρήτης δεν παρέλειψε ωστόσο να τονίσει την μεγάλη προσφορά του βουλευτή στην Κρήτη, αλλά και την παράταξη της ΝΔ. «Δεν σχεδιάζω καμία διάσπαση ούτε ζήτησα από κανέναν βουλευτή να έρθει μαζί μου», ξεκαθάρισε η κ. Μπακογιάννη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών χαρακτήρισε υψηλού πολιτικού ρίσκου και χωρίς ειδικό βάρος την επιλογή Κικίλια για την Περιφέρεια Αττικής, αναγνωρίζοντας πάντως ότι πρόκειται για ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο.
Παράλληλα, η ανεξάρτητη βουλευτής δεν παρέλειψε να απαντήσεις στις αιχμές του γραμματέα Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Μιχαλολιάκου για την υποψηφιάτητα του γιού της στον Δήμο Καρπενησίου. Ο κ. Μιχαλολιάκος είχε δηλώσει ότι η ΝΔ αποδοκιμάζει την οικογενειοκρατία, αλλά σε ένδειξη τιμής στη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη δεν θα στηρίξει άλλον υποψήφιο.

Η κ. Μπακογιάννη είπε ότι ένιωσε πάρα πολύ μεγάλη συγκίνηση για την απόφαση του γιου της και σχολίασε ότι τα κόμματα δεν μπορούν να διαγράψουν την ιστορία τους.

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΝΔ για την υποψηφιότητα Κ. Μπακογιάννη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης