ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ:

1) Την κρίση στην οικονομία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γεγονός ότι δηλώνουν οι επίσημες αρχές ότι ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΜΕ ΤΑΡΑΞΕ. Και εσάς; Είμαι βεβαία. Με το που ακούω, μαθαίνω, διαβάζω, δήλωση κυβερνητική ότι κάτι ΔΕΝ θα γίνει, ξέρω ότι το έχουμε «φάει ασάλιωτο» .

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΙΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ:

Τα πράγματα είναι τρισάθλια. Που το κατάλαβα; Μου τηλεφώνησε η Έρη μετά από βόλτα στα μαγαζιά; «Για να καταλάβεις για πόση κρίση μιλάμε, σκέψου ότι τα Tod’s κάνουν επισήμως 10% εκπτώσεις και αν μπεις μέσα μπορεί και να φτάσει η προσφορά στο 30% κάτω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταρχάς δεν επιτρέπω σε κανέναν να έχει αντίρρηση με το ρεπορτάζ αγοράς του «μπικουτί» γιατί θα τον μπατσίσω διαδυκτιακά. Το μόνο που με κρατάει ακόμη και δεν έχω πάθει πάνικ-ατάκ είναι ότι στου Χατζή, δεν έχουν βγάλει προσφορά στα «3 μανικιούρ το ένα μπικίνι τζάμπα». Αν το μάθω αυτό… καταρχάς θα το διαδώσω αμέσως σε όλους σας για να «χώσετε» το κομπόδεμα στα τοιχία.

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΙΚΟΥΤΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΥΡΕ ΚΑΙ ΕΛΑ» ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Λοιποοοον … Σιγά, σιγά μαζεύεται το σύστημα και θα σας ξεκινήσω τα νέα από ΤΟ MEGA και τις προετοιμασίες για την εκπομπή του Γ(ου) Λ(ου) και της Φ(ου) Σ(ου).

Την Τρίτη 24 Αυγούστου θα μαζευτούν πια όλοι οι εναπομείναντες, σύμφωνα με πληροφορίες πάντα, για να δουν τι θα αποκάνουνε με το θέμα του αρχισυντάκτη. Όπως είχαμε αναδείξει από το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ μας, η Ελευθερία Κεφαλά πριν τον 15Αύγουστο, κούνησε «κεφαλομάντηλο» για να αναλάβει το Big Βrother και το Greek Idol στον ALPHA.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ στην πρωινή εκπομπή του Μέγκα;

Έλα μου ντε. Το φλερτ πάντως που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας σε αρχισυντάκτες του STAR, το σταμάτησε με ακαριαίο τρόπο ο Μαλέλης. Εν τω μεταξύ στην πιάτσα αυτή την εποχή έμπειροι στο είδος δεν είναι και πολλοί.

Κάτι μου λέει, όμως, ότι η διάδοχος κατάσταση της Ελευθερίας Κεφαλά δεν θα είναι άντρας αρχισυντάκτης αλλά γυναίκα. (Μέχρι εδώ για σήμερα).

Οι πρώτες πληροφορίες πάντως που διαρρέουν για την Φαίη, είναι ότι είναι πολύ συνεργάσιμη και υπομονετική. Για τον Γιώργο Λιάγκα μμμμμ… ως άντρας και παλιότερος έχει ένα μενταλιτέ πιο εξουσιαζέ. Πάντως υφιστάμενοι και στελέχη περιμένουν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

ΣΤΟΝ ALPHA και την ΕΚΠΟΜΠΗ «ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ»…

Θέλετε, επειδή, εδώ εμείς κάνουμε επιστημονική ανάλυση και όχι προχειράτζες να αποκωδικοποιήσουμε ΤΙΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, της διάσημης αστρολόγου Μπέλλας Κυδωνάκη, η οποία προέβλεψε στο yupi.gr για την Ελένη τα εξής :

1) Θα στριμωχτεί στις συνεργασίες της αρκετά και από τον Ιανουάριο και μετά μπορεί να κάνει και κάτι καινούργιο
(Ερμηνεία του Μπικουτί): Αν τελικά παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι που φέρεται ως υποψήφιο να παρουσιάζει θα είναι από Γενάρη και μετά.

2) Μπορεί να επισημοποιήσει οτιδήποτε την αφορά γιατί, σύμφωνα με την αστρολόγο, της αρέσει πάντα να κινείται στα πλαίσια της νομιμότητας.
(Ερμηνεία του Μπικουτί): Θα έχει καλεσμένο, πιθανολογώ, υποψιάζομαι και σατανίζομαι, επίσης, τον Μάκη Παντζόπουλο στην εκπομπή της για να προτείνει συνταγές πολίτικης κουζίνας από το Νοέμβριο και μετά. Όχι, φυσικά, κάθε μέρα, αλλά συχνά. (Καλά… απορώ γιατί δεν με έχουν ήδη καλέσει ως σύμβουλο εκπομπής) ΣΤΟΝ ALPHA γενικότερα…

Μην ξαφνιαστείτε αν το καινούργιο BIG BROTHER, δείτε να το παρουσιάζει η Ρούλα Κορομηλά. (Κανένας δεν μου το είπε, είναι γνωστό ότι διαθέτω το κληρονομικό χάρισμα).

ΣΤΟ ALTER

Ήδη άρχισαν οι πρώτες συσκέψεις των ομάδων. Στην καθημερινή εκπομπή «μπλα – μπλά» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, στο πάνελ θα εμφανίζεται και ο Βασίλης Τσατσάνης, ο οποίος την προηγούμενη χρονιά συνεργαζόταν με τη Βάσια Λόη. (Μια χαρά τηλεοπτικό ρεπορτάζ κάνει ο Βασίλης και σε κατάλληλο περιβάλλον μπορεί να τα πάει περίφημα).

Η Άννα Λιβαθυνού θα είναι ως γνωστόν παρουσιάστρια του TV weekend.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΑΪ, ακούγεται ότι θα υπάρξουν νέες περικοπές στα τέλη Αυγούστου. Είδα και την Εύα Αντωνοπούλου μαζί με τον Βασίλη Λυριτζή το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή του σταθμού. Συγνώμη αλλά «πιο έξω από τα νερά της» γυναίκα δεν μπορεί να βρεθεί. Μοιάζει τόσο αμήχανη η Εύα εκεί… που δεν κατάλαβα γιατί να πρέπει να κάνει το συγκεκριμένο; Χαθήκανε εκπομπές ταξιδιωτικές, υγιεινής ζωής, life style, εναλλακτικών θεραπειών, ντε και καλά ενημέρωση με σκληροπυρηνικό παρουσιαστή του είδους δίπλα της;

ΓΙΑ ΤΟ STAR ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΣΗΜΕΡΑ… Τσαντίστηκα με το «μούφα» τρέιλερ για τις «μοναχικές διακοπές στα Χανιά του Γιάννη Λάτσιου». Όταν μου περάσει θα γράψω και για τα παιδιά εκεί.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤ1 επίσης δεν θα γράψω πολλά γιατί θέλω να είμαι διακριτικιά. (όχι που δεν ξέρω). Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί αν θα συνεχίσει εκπομπή η Ράνια Θρασκιά και την νέα σεζόν Σαββατοκύριακο.

ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΑ: ότι

Ο Μπουγιούρης κυκλοφόρησε με νέα σύντροφο στις Σπέτσες. (Πόσο ενθουσιάστηκα. Είχα αρκετή αγωνία γιατί δεν είχα νέα, δεν είχα δει φωτογραφίες, τίποτα… Μια ύποπτη σιωπή γύρω από τον Μπουγιούρη, αλλά επιτέλους τα νέα είναι καλά).

Ο Νίκος Βέρτης έχει χωρίσει εδώ και τέσσερα χρόνια!!! (Και αυτό το διάβασα. Εγώ πάλι έχω μπερδευτεί στο μέτρημα γιατί… ο χρόνος είναι σχετικός… Πότε χώρισα, πότε παντρεύτηκα, πότε ξαναχώρισα… Τι να πω πια).

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΦΥΛΑΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

Η ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΧΡΟΥΣΑΛΑ ΕΠΑΙΞΕ BEACH VOLLEY, στη Βουλιαγμένη. Τα τελευταία νέα που ήξερα για την αγαπημένη μας Μαριέττα ήταν ότι είχε πατήσει αχινό στη Μύκονο. Μεσολάβησαν από τότε, τρεις μέρες, μπορεί και εβδομάδα. Μπορεί… Και να… που τρέχει είδηση πρώτης γραμμής για πάρτη της. Θαυμάσια. Τώρα μπορώ να σας χαιρετίσω.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης