Από κοινού θα τιμήσουν η Μισέλ Ομπάμα και η Λόρα Μπους, την ένατη επέτειο από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Οι δυο τους, θα επισκεφτούν την τοποθεσία της Πενσιλβάνιας, όπου συνετρίβη το αεροπλάνο της εταιρείας United Airlines, το τέταρτο αεροσκάφος που είχαν καταλάβει μέλη της αλ Κάιντα.
Αξιωματούχος της αμερικανικής κυβέρνησης ανέφερε ότι η νυν πρώτη κυρία και η προκάτοχός της θα συναντηθούν στο Σάνκσβιλ, όπου κατασκευάζεται ένα μνημείο για τα θύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Μπόινγκ 757 που εκτελούσε το δρομολόγιο από το Νιούαρκ στο Σαν Φρανσίσκο, μεταφέροντας 44 άτομα -μεταξύ των οποίων και οι τέσσερις αεροπειρατές- συνετρίβη περίπου μία ώρα και ένα τέταρτο αφότου το πρώτο αεροπλάνο είχε πέσει στον πρώτο πύργο του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου.

Οι επιβάτες είχαν ενημερωθεί τηλεφωνικά για τις επιθέσεις στη Νέα Υόρκη και ορισμένοι από αυτούς επιχείρησαν να ανακτήσουν τον έλεγχο του αεροσκάφους από τους αεροπειρατές.

Μέχρι και σήμερα δεν έχει διευκρινιστεί ποιος επρόκειτο να είναι ο στόχος του αεροπλάνου. Οι αρχές πιστεύουν ότι οι δράστες κατευθύνονταν είτε προς το Λευκό Οίκο είτε προς το Καπιτώλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης