Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε το μεσημέρι της Δευτέρας ο 32χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε και κακοποίησε σεξουαλικά τη γυναίκα του.

Ο 32χρονος σήμερα, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost.gr, ο 32χρονος αποδέχεται ότι τη χτύπησε, αρνείται όμως κατηγορηματικά ότι τη βίασε και την κλείδωσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Δικηγόρος 32χρονου: Δεν ευσταθεί η κατηγορία του βιασμού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος της διαδικασίας, ο συνήγορος του 32χρονου, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, επανέλαβε τον ισχυρισμό του δράστη, ότι δεν υπήρξε ποτέ βιασμός, τονίζοντας πως από την πρώτη στιγμή ο εντολέας του είχε ομολογήσει ότι υπήρξε βίαιος απέναντί της.

«Ο 32χρονος δεν αποδέχεται τις κατηγορίες του βιασμού ούτε της παράνομης παρακράτησης και της ασέλγειας. Έχει αποδεχτεί από την πρώτη στιγμή τις σωματικές βλάβες. Δεν απέκρυψε ποτέ ότι άσκησε βία στη σύζυγό του, αλλά το να φτάνουμε στο άλλο άκρο από μια ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη στο θέμα του βιασμού είναι άνω ποταμών. Περιμένουμε την ιατροδικαστική εξέταση, που θα μας δικαιώσει στο θέμα του βιασμού. Και αναμένεται η συνέχεια», υπογράμμισε ο συνήγορός του.

Μάλιστα, επεσήμανε πως υπάρχουν δεύτερες σκέψεις στο θύμα, λέγοντας πως ενδέχεται να προχωρήσει σε συμπληρωματική κατάθεση.

«Από την Παρασκευή που κρατείται έχει έρθει σε επαφή με τη σύζυγό του. Η ίδια έχει αναλογιστεί τι ακριβώς έχει γίνει, ότι δηλαδή από μια απλή σωματική βλάβη και έναν ενδοοικογενειακό ξυλοδαρμό να κατηγορείται για το θέμα του βιασμού. Εχει ταρακουνηθεί και πιθανόν σε επόμενο στάδιο της ποινικής διαδικασίας να καταθέσει εκ νέου. Είναι σκεφτική και υπάρχει το ενδεχόμενο να ξανακαταθέσει για να τροποποιήσει κάποια πράγματα που έχει πει και καταλαβαίνει ότι θα πλήξουν και την ίδια και τα παιδιά της σε κατηγορίες που σε καμία περίπτωση δεν ευσταθούν», καταλήγει ο συνήγορος του 32χρονου.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε ήδη γράψει το cretapost και όπως καταγγέλθηκε, ο «θερμόαιμος» άνδρας κατά τη διάρκεια ενός καβγά βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να ρίχνει… μπουνιές και κλωτσιές στη σύζυγό του, ενώ την εξανάγκασε σε ερωτική συνεύρεση.

Η 23χρονη, μη αντέχοντας την κακοποίηση αυτήν, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της ενδοχώρας του Ηρακλείου και κατήγγειλε το περιστατικό.

Τα ανακλαστικά της Αστυνομίας ήταν άμεσα, καθώς μέσα σε λίγη ώρα εντόπισε και συνέλαβε τον 32χρονο. Αξίζει να σημειωθεί πως το νεαρό παντρεμένο ζευγάρι είχε και παιδί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης