Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν στον αγώνα της Γ’ κατηγορίας ποδοσφαίρου της Αργεντινής ανάμεσα στην  Ουρακάν Λας Έρας και την Φέρο, με τον προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας να τραυματίζεται στον ώμο από σφαίρα!

Πιο συγκεκριμενα, οι οπαδοί της Ουρακάν Λας Έρας διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους και βγήκαν τα όπλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παρακάτω βίντεο φαίνονται οι παίκτες της Ουρακάν και αυτοί της Φέρο ντε Χενεράλ Πίκο, να τρέχουν να καλυφτούν, την ώρα που οι οπαδοί κρύβονταν πίσω από τοίχους καθώς ακούγονταν οι πυροβολισμοί.

 

Η αθλητική εφημερίδα της Αργεντινής «Ole» ανέφερε ότι ο προπονητής της Φέρο, Μαουρίσιο Ρομέρο, τραυματίστηκε από πυροβολισμό στον ώμο, καθώς οργανωμένες ομάδες φιλάθλων που συνδέονται με τη Ουρακάν, συμπλέκονταν μεταξύ τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ρομέρο πάει καλά και είναι εκτός κινδύνου», έγραψε στο twitter ο σύλλογος του.

«Μετά την αποχώρησή του από το γήπεδο υποβλήθηκε σε εξετάσεις σε τοπικό νοσοκομείο και τώρα δίνει κατάθεση στην αστυνομία», ενημέρωσε η ομάδα του.

Η Ουρακάν ανέφερε ότι τα επεισόδια «καταστρέφουν» το σύλλογο: «Για χρόνια οι οικογένειες απομακρύνονται από τα γήπεδα», ανέφερε σε μια ανάρτηση στο Facebook. «Μακάρι όλοι όσοι βλάπτουν τον σύλλογο να μείνουν μακριά για να επιστρέψουν οι πραγματικοί οπαδοί».

Ο αγώνας διεκόπη στα τέλη του δευτέρου ημιχρόνου με την Ουρακάν να προηγείται με 3-1 σκορ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης