Στην Κύπρο παραμένουν προσώρας οι 10 ποδοσφαιριστές και τα τρία μέλη της αποστολής της Εθνικής Ελπίδων, που διαγνώστηκαν θετικοί στην Covid-19 στους δύο ελέγχους που έγιναν τη Δευτέρα (11/10), με αποτέλεσμα να αναβληθεί ο -προγραμματισμένος για την Τρίτη 12/10- αγώνας των δύο «γαλανόλευκων» ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2023.

Στον αντίποδα, επέστρεψαν την Τρίτη (12/10) με απευθείας πτήση από την Κύπρο τα 20 μέλη της αποστολής που ήταν «καθαροί» στον τελευταίο έλεγχο. Όπως ενημέρωσε επίσημα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όλοι οι νοσούντες έχουν ήπια συμπτώματα (και παραμένουν σε απομόνωση), ενώ μαζί τους βρίσκονται ο γιατρός κι ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ ανέφερε πως «…τα είκοσι μέλη της αποστολής της Εθνικής Ελπίδων που βρέθηκαν αρνητικά στους ελέγχους για Covid-19, έχουν ήδη επιστρέψει από την Κύπρο στην Αθήνα. Τα υπόλοιπα μέλη, δηλαδή οι δέκα ποδοσφαιριστές και οι τρεις συνοδοί που ήταν θετικοί στα τεστ, παρέμειναν προς το παρόν στην Κύπρο. Είναι όλοι τους καλά και παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα. Μαζί τους είναι ο γιατρός και ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας, όπως και η team mamager».

Τα 13 μέλη της ελληνικής αποστολής που προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό, αναμένεται να επιστρέψουν στην Αθήνα την Τετάρτη (13/10), με την ομοσπονδία να αναζητά πτήση τσάρτερ, για να ταξιδέψουν (κάτω από τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας) όσοι έχουν παραμείνει στη Μεγαλόνησο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης