Προτεραιότητα στον Παναθηναϊκό είναι οι αποδεσμεύσεις των παικτών, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος μίλησε για τις εκκρεμότητες των «πράσινων», κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας φανέλας.

«Στη φάση που βρισκόμαστε προσπαθούμε να ξεκαθαρίσουμε ποιοι παίκτες θα αποδεσμευτούν, είτε ως δανεικοί είτε με κανονική μεταγραφή, και από εκεί και πέρα θα δούμε τι ανάγκες θα προκύψουν στο ρόστερ για να προχωρήσουμε στην απόκτηση κάποιου παίκτη» είπε ο Δημήτρης Γόντικας και αναφέρθηκε στη νέα φανέλα του Παναθηναϊκού: «Ευχαριστούμε την Adidas για τη συνεργασία ή καλύτερη τη σχέση που έχουμε. Έχει γίνει και πάλι πολύ καλή δουλειά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εμφανίσεις που παρουσιάστηκαν είναι τρεις και έχουν χρώματα πράσινο, άσπρο και μαύρο.

Παρόντες στην παρουσίαση ήταν και οι Σωτήρης Νίνης, Τζιμπρίλ Σισέ, Σεμπαστιάν Λέτο και Αλέξανδρος Τζόρβας, οι οποίοι έκαναν δηλώσεις και υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα.

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Ελπίζουμε η νέα φανέλα να είναι εξίσου γούρικη με την περσινή, με την οποία κατακτήσαμε το νταμπλ» είπε ο Νίνης και ο Σισέ πρόσθεσε: «Η νέα φανέλα είναι πολύ καλή. Έχει φτιαχτεί από διαφορετικό υλικό και τα χρώματα είναι πολύ ωραία. Εύχομαι και με αυτή να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας, με τη σειρά του, υπογράμμισε: «Οι περσινές φανέλες ήταν καλότυχες και ελπίζω να γίνει το ίδιο και με τις φετινές, ώστε να κατακτήσουμε και πάλι το νταμπλ».

Ο Κέζμαν στο προσκήνιο

Στο θέμα της απόκτησης του επιθετικού ο Ματέια Κέζμαν πέρασε στο προσκήνιο, την ώρα που ο Μούσα Μααζού φαίνεται να καταλήγει στη Μπορντό. Ο 31χρονος Σέρβος φορ ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν και για να τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να καταβάλει στην ομάδα των Παρισίων οικονομικό αντάλλαγμα.

Τέλος, από την Ιταλία προκύπτει ότι στον Παναθηναϊκό θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Βαγγέλης Μόρας. Οι «πράσινοι», για να τον αποκτήσουν, θα πρέπει να καταβάλουν 500.000 ευρώ στην Μπολόνια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης