Έναν καλοντυμένο κύριο είδαν οι υπάλληλοι του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Μαλεσίνα, λίγο μετά τις 08:00, να πλησιάζει το ταμείο.

Οι προθέσεις του, όμως, δεν ήταν τόσο καλές, αφού τράβηξε όπλο και ζήτησε όλα τα χρήματα που υπήρχαν στο χρηματοκιβώτιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην παρατήρηση του κεντρικού ταμία, ότι «χρειάζεται χρόνο», ο κύριος απάντησε ψύχραιμα: «μην ανησυχείτε, θα περιμένω».

Η υπομονή του «απέδωσε», αφού κατάφερε να αρπάξει περίπου 150.000 ευρώ.

Η αναχώρησή του μαζί με τον συνεργό του, όμως, που περίμενε στην είσοδο της τράπεζας με το καλάσνικοφ στο χέρι, δεν ήταν τόσο ήρεμη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστυνομικοί που έτυχε να βρεθούν έξω από την τράπεζα, στο πλαίσιο των καθιερωμένων περιπολιών, αντελήφθησαν τις ασυνήθιστες κινήσεις.

Πριν προλάβουν να αντιδράσουν, ο ληστής που περίμενε στην είσοδο της τράπεζας πλησίασε το περιπολικό και το «γάζωσε» με το καλάσνικοφ.

Ο ένα από τους αστυνομικός πρόλαβε να βγει από το περιπολικό και να καλυφθεί πίσω από ένα αυτοκίνητο και να ανταποδώσει τα πυρά.

Επικράτησε χάος, με τους κατοίκους της περιοχής να προσπαθούν να κρυφτούν μέσα στα καταστήματα, για να αποφύγουν τα διασταυρούμενα πυρά.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να καλέσουν ενισχύσεις αλλά ήταν, ήδη, αργά αφού οι δύο ληστές είχαν επιβιβαστεί σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Seat Ibiza.

Προορισμός τους η Λάρυμνα, όπου εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, στήνοντας μπλόκα σε όλα τα κρίσιμα σημεία, τόσο στη Φθιώτιδα όσο και τη Βοιωτία, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα.

Το συγκεκριμένο υποκατάστημα γίνεται στόχος ληστών για τρίτη φορά μέσα στους τελευταίους δύο μήνες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης