Ενισχυμένες θα είναι οι δυνάμεις της πυροσβεστικής σε όλα τα μέτωπα της φωτιάς, κατά τη διάρκεια της νύχτας, προκειμένου να αποφευχθεί η επέκτασή τους.

Πιο συγκεκριμένα, ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής στα Νταμάρια Πιθακιάς στη Ζάκυνθο, όπου θα επιχειρούν κατά τη διάρκεια της νύχτας 25 πυροσβέστες, με 10 οχήματα και 15 άτομα πεζοπόρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα Σιμοτάτα Κεφαλονιάς θα επιχειρούν, κατά τη διάρκεια της νύχτας, 20 πυροσβέστες, με 9 οχήματα και 37 πεζοπόρα τμήματα, ενώ στη Λευκάδα, στην επιχείρηση κατάσβεσης θα συμμετέχουν 45 πυροσβέστες, με 18 οχήματα και 48 άτομα πεζοπόρο.

Ενισχυμένη και η πυροσβεστική δύναμη στον Παλαμπά Θεσπρωτίας, όπου θα βρίσκονται 37 πυροσβέστες, με 8 οχήματα και 30 άτομα πεζοπόρο προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που μαίνεται από το μεσημέρι και κατακαίει δασική έκταση.

Μάχη με τις φλόγες θα δίνουν κατά τη διάρκεια της νύχτας 33 πυροσβέστες με 15 οχήματα και 40 άτομα πεζοπόρο, έτσι ώστε να περιορίσουν τη φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη, στο Ζηλευτό Λιανοκλαδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι σε σχετική ύφεση βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου στα Κύθηρα, ενώ υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί στην περιοχή Μαψός του δήμου Τενέας στην Κόρινθο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης