To μοναδικό show που «σκοτώνει» μετά το Παρίσι, το Λονδίνο, το Εδιμβούργο, το Βερολίνο και την Πράγα, τώρα και στην Αθήνα!

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου λίγο μετά τα μεσάνυχτα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο του 2nd Screamin’ Athens Horror Festival στο Gagarin 205

“Αφού κάποια στιγμή όλοι θα σαπίσουμε, τουλάχιστον ας το κάνουμε με στυλ!”

Για να διασκεδάσουμε προκαταβολικά την αναπόφευκτη κάθοδο όλων μας στον άλλο κόσμο, το γκροτέσκο τρίο των Decay Unlimited, σκαρφίστηκε μια γιορτή με, ομολογουμένως, απρεπή χαρακτήρα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Αρρωστημένα” τραγούδια, εξαντλητικοί – μέχρι… τελικής πτώσεως – χοροί, βουκολικές ερωτικές σκηνές, κατάμαυρο χιούμορ, μακάβριες ατάκες και καλοδουλεμένες σκηνές παραλογισμού…

Πολύ πιο διασκεδαστικό από μια κηδεία!

Το πολυεθνικό trio των Decay Unlimited (Jofre Carabén, Nathalie Baunaure και Emily Wilson / Ισπανός, Γαλλίδα και Αμερικάνα ) παίζει με το παραδοσιακό στυλ των καμπαρέ, διαστρεβλώνοντας και μεταμορφώνοντάς το σε μια ακόμα πιο διασκεδαστική αλλά και σκοτεινή φόρμα.

Η αισθητική τους πηγάζει από το αμερικάνικο βαριετέ και τα μιούζικαλ του Bob Fosse, καθώς και από τα Γαλλικά και Γερμανικά καμπαρέ. Το σκηνικό είναι εξοργιστικά κιτς και ξεπεσμένο και το θέμα της παράστασης είναι ο θάνατος, η αποσύνθεση και η αιώνια σχέση του ανθρώπου με το πεπρωμένο του. Ένα σκοτεινό, τρομακτικό θέμα αλλά με τόσο εξαιρετική και ευφυή απόδοση που κανένας θεατής που έχει δει μέχρι στιγμής το show σε μεγάλες πόλεις της Ευρώπης δεν το έχει ξεχάσει.

Αν και υπάρχουν κομμάτια κειμένου στα Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά (Καταλανικά), η γλώσσα του show είναι κυρίως οπτική και σωματική. Αστεία και αυταπάτες δημιουργούνται από ατάκες στις στιγμής, κομμάτια από τις φοβίες μας, ψεύτικα μέλη, πτώματα που τραγουδούν και μια γερή δόση από απρεπές χιούμορ και πάρα πολύ ενέργεια.

Το στυλ του μιούζικαλ είναι επίσης εναλλακτικό και “ηλεκτρισμένο”. Κυμαίνεται από το “Fame”, στο Οrphee aux Enfers του Όφενμπαχ, και από το κουιντέντο “Πέστροφα” του Σούμπερτ μέχρι το “Ωραία μου Κυρία”, με δυναμικά αλλά ταυτόχρονα μελαγχολικά στοιχεία παιγμένα από γιουκαλίλι, ακορντεόν και τραγουδισμένα a capella.

Οι Decay Unlimited είναι ο εξορκισμός στο φόβο μας για το θάνατο και μας προσκαλούν να χαρούμε τη ζωή, γελώντας του κατάμουτρα.

Οι πόρτες θα ανοίξουν τα μεσάνυχτα και το show θα αρχίσει στις 00:30. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ και θα διατίθενται μόνο από το ταμείο του club, το βράδυ της Παρασκευής 5/12.

Gagarin 205 Live Music Space: Λιοσίων 205, κοντά στο σταθμό Μετρό / ΗΣΑΠ “Αττική”. Τηλέφωνο: 210 8547600. Website: www.gagarin205.gr

Πληροφορίες:

Ρένα Οροκλού / rena.orocklou@gmail.com

Κλέα Βλάχου / kleascreamin@hotmail.com

Θωμάς Μαχαίρας / tmach@otenet.gr

Thomasknife69@gmail.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης