Ατυχές και κακόγουστο κρίνεται από πολλούς ένα κωμικό πρόγραμμα της Μ. Βρετανίας, που έκανε παρωδία τη στιγμή του θανάτου της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ηθοποιοί του σόου Star Stories, που μεταδόθηκε την Πέμπτη το βράδυ στο κανάλι 4, αναπαράστησαν την «τελευταία πράξη του δράματος», μέσα στη μαύρη Μερσεντές στο τούνελ του Παρισιού. Υποδύθηκαν την Νταιάνα, τον σύντροφό της Ντότι, και τον οδηγό Χένρι Πολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην παρωδία, ακούγεται η «Νταϊάνα» να λέει ότι ο μόνος λόγος που έχει σχέση με τον Αλ Φαγιέντ, είναι για να «μπει στο μάτι» της Βασίλισσας, ενώ την ίδια ώρα ο «Χένρι Πολ»,  πίνει το ένα σφηνάκι μετά το άλλο.

Λίγο αργότερα, εμφανίζεται με ένα σκούτερ ο Δούκας του Εδιμβούργου, Φίλιππος, ο οποίος τελικά προκαλεί το θανατηφόρο τροχαίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σκετς προβλήθηκε στο πλαίσιο ενός σατιρικού προγράμματος για τη ζωή του Έλτον Τζον, στενού φίλου της αδικοχαμένης πριγκίπισσας.

Ωστόσο, εκπρόσωπος του καναλιού δήλωσε στην εφημερίδα Sun ότι σκοπός της παρωδίας δεν ήταν να κάνει πλάκα με το θάνατο της Νταϊάνα, αλλά να σατιρίσει τις θεωρίες συνομωσίας γύρω από το τραγικό γεγονός.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης