Σχετικά με το θέμα του ανοίγματος των λογαριασμών της Μονής Βατοπεδίου η συμβολαιογράφος κ. Αικατερίνη Πελέκη και ο δικηγόρος κ. Δημήτρης Πελέκης εξέδωσαν τις ακόλουθες ανακοινώσεις.

Η συμβολαιογράφος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με αφορμή το άνοιγμα των λογαριασμών της Μονής Βατοπαιδίου και σε σχέση με τα ποσά που μου έχουν κατατεθεί από αυτήν, επιθυμώ να επαναλάβω τα εξής: 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Οι καταθέσεις αυτές αφορούν τα συμβολαιογραφικά δικαιώματα και τα τέλη αντιγράφων. Τα χρήματα αυτά έχουν αποδοθεί στο Συμβολαιογραφικό Σύλλογο, στα Ταμεία Νομικών και Συμβολαιογράφων και στο Υποθηκοφυλακείο, όπως ο νόμος επιβάλλει για τα κρατικά συμβόλαια. Τα σχετικά παραστατικά είναι στη διάθεση της Εξεταστικής Επιτροπής».

Ο δικηγόρος κ. Δημήτρης Πελέκης δήλωσε: «Με αφορμή το άνοιγμα των λογαριασμών της Μονής Βατοπαιδίου και σε σχέση με τα ποσά που μου έχουν κατατεθεί από αυτήν, επιθυμώ να επαναλάβω ότι οι καταθέσεις αφορούν στο σύνολό τους και αποκλειστικά δαπάνες των συμβολαίων και ειδικότερα το σύνολο των γραμματίων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για το σύνολο των παραστάσεων όλων των δικηγόρων, καθώς και χρήματα που έχουν αποδοθεί από τη συμβολαιογράφο στο Συμβολαιογραφικό Σύλλογο, τα Ταμεία και σε Υποθηκοφυλακεία. Τα σχετικά παραστατικά είναι στην διάθεση της Εξεταστικής Επιτροπής”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης