Ζοugla Newsroom 

Ήθελε να την βάλει στον ίσιο δρόμο, να την ξεμπλέξει από τον κόσμο των ναρκωτικών και να την κάνει να νιώσει ασφαλής μετά τα όσα του εκμυστηρεύτηκε ότι πέρασε στα χέρια του πατέρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 39χρονος αστυνομικός μιλώντας στις δικαστικές αρχές θέλησε να παρουσιάσει ένα άλλο πρόσωπο που δεν έχει καμία σχέση με όσα κατήγγειλε η 19χρονη κοπέλα. Δεν ήταν αυτός που την χτύπησε στο πρόσωπο και το σώμα, δεν την ώθησε να κάνει ερωτικές ταινίες, δεν ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο σε ιστότοπο ερωτικών συνοδών. Ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν όμως και τον έστειλαν στη φυλακή.  Το zougla.gr αποκαλύπτει όσα είπε ο αστυνομικός θέλοντας να αντικρούσει τις καταγγελίες της νεαρής.  

Για την… τυχαία εμφάνιση του στα δικαστήρια της Ευελπίδων, κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα φορώντας την μπλούζα γνωστής εταιρίας ερωτικών ταινιών, ο 39χρονος αστυνομικός υποστήριξε ότι είχε μια… απλή γνωριμία με τον ιδιοκτήτη. Κάποια στιγμή η 19χρονη του ζήτησε να της τον γνωρίσει.  

«Από μόνη της μου αποκάλυψε ότι την προηγουμένη Δευτέρα και Τρίτη πήγε στον Σειρηνάκη και έκανε γυρίσματα έναντι αμοιβής, τον οποίο δεν γνωρίζω. Από τη στιγμή που γνώρισε τον Σειρηνάκη εξέφραζε την επιθυμία να γυρίσει ταινίες και εγώ την απέτρεπα και της έλεγα να το σκεφτεί γιατί η ταινία ήταν κάτι που θα την στιγμάτιζε για όλη της την ζωή και έπρεπε αν το σκεφτεί πολύ καλά». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αστυνομικός θέλησε να πείσει τον δικαστικό λειτουργό ότι ήταν ένας άνθρωπος με… ηθικές αρχές. «Όταν μου είπε για την ταινία εγώ νεύριασα και χάλασε το κλίμα μεταξύ μας γιατί στεναχωρήθηκα και ζήλευα και της το έδειξα. Εμένα με ενόχλησε πρώτον ότι είχα καταλάβει ότι έκανε χρήση ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης και χασίς, και κάποια φορά προσπάθησε να τα φέρει σπίτι και εγώ της το απαγόρευσα και επίσης με πείραξε και η πρωτοβουλία να γυρίσει ταινία». 

Όσο για τα χτυπήματα που διαπίστωσε ο ιατροδικαστής σε όλο το σώμα της νεαρής κοπέλας, υποστήριξε ότι προκλήθηκαν κατά την διάρκεια ενός ερωτικού ραντεβού που είχε η 19χρονη: «Την Τετάρτη το βράδυ έφυγε από το σπίτι και γύρισε το πρωί, την έφερε ένα άσπρο αυτοκίνητο με δυο άντρες. Ήταν χτυπημένη κυρίως στο πρόσωπο αλλά είχε και διάφορα σημάδια κυρίως στο σώμα της. Όταν την ρώτησα τι έγινε μου είπε ότι πήγε σε ένα ραντεβού και εκεί δεν ήταν ένας αλλά τρεις οι οποίοι την βίασαν, της πήραν τα χρήματα και την χτύπησαν».  

Την Παρασκευή θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 32χρονος ο οποίος είναι το τρίτο πρόσωπο που συνελήφθη για την υπόθεση κακοποίησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της νεαρής κοπέλας. Σύμφωνα με τα στοιχεία των αρχών φέρεται να είναι ο άνθρωπος που όταν η κοπέλα ήταν μόλις δεκαέξι ετών την εξέδιδε. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης