Αργά ξύπνησε η Χαριλάου Τρικούπη η οποία ανακάλυψε έγγραφο που εκθέτει ανεπανόρθωτα το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Το συγκεκριμένο έγγραφο- Δελτίο Τύπου με ημερομηνία 8 Μαρτίου του Σωτηρίου έτους 2006- το δημοσίευσε και μάλιστα σε πρωτοσέλιδο η ηλεκτρονική εφημερίδα zougla.gr την 23η Σεπτεμβρίου του 2008.

Με τίτλο « Η Τιμία Ζώνη, ο αλευροβιομήχανος και τα πολιτικά παιγνίδια» η zougla.gr αποκάλυψε το Δελτίο Τύπου που με υπερηφάνεια δημοσιοποίησε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μέσω του οποίου η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, επιχειρεί να παρουσιάσει τις ανταλλαγές δημόσιας γης με την Βιστωνίδα της Μονής Βατοπεδίου ως θεάρεστο έργο που ικανοποίησε αιτήματα δεκαετιών των πολιτών και των Τοπικών Αυτοδιοικήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο video που ακολουθεί θα δείτε ακριβώς πώς πανηγυρίζει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τις εκτάσεις που έδωσε. Θα δείτε ότι ακόμα και στον τοπικό Τύπο το θέμα έχει “περάσει” ως επιτυχία του τότε υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Αλέξανδρου Κοντού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προφανώς η Χαριλάου Τρικούπη έχει όλο το δικαίωμα να υιοθετεί τους δικούς της πολιτικούς ρυθμούς , την περίφημη «ώρα ΠΑΣΟΚ» που έχει καταγραφεί στην πολιτική ιστορία . Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η κακή προετοιμασία των αρμοδίων που ασχολούνται με το Σκάνδαλο Βατοπεδίου και οι οποίοι θα έπρεπε να είναι καλύτερα «διαβασμένοι» και περισσότερο « κατηρτισμένοι».

Το Δελτίο Τύπου που προαναφέραμε είναι εξ ίσου αποκαλυπτικό με την περίφημη επιστολή Ψωμιάδη στον Πρωθυπουργό. Καταδεικνύει δηλαδή το κοκτέιλ κυνισμού και αφέλειας ,κοκτέιλ που σκοτώνει δηλαδή, που χαρακτηρίζει τους κυβερνητικούς χειρισμούς. Όσο για την Χαριλάου Τρικούπη θα τη συμβουλεύαμε να προσφεύγει συχνότερα στα πρωτοσέλιδά μας που αν μη τι άλλο ,συμφωνεί κάποιος ή διαφωνεί, χαρακτηρίζονται από άμεσα πολιτικά ανακλαστικά.

Διαβάστε επίσης:

Η Τιμία Αγία Ζώνη, ο αλευροβιομήχανος και τα πολιτικά παιχνίδια

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης