Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών ο ιδρυτής και πρόεδρος της Express Service, Γιάννης Ραπτόπουλος. Ο Γιάννης Ραπτόπουλος ήταν ο άνθρωπος που έφερε την οδική βοήθεια στην Ελλάδα.

Μεγάλωσε στην Άνω Πόλη στη Θεσσαλονίκη και το 1957 άρχισε να δουλεύει σε συνεργείο αυτοκινήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια σπούδασε στη σχολή «Ευκλείδης», ενώ δούλεψε και ως τεχνίτης στον ΟΑΣΘ. Έπειτα άνοιξε το δικό του συνεργείο αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη και το 1977 ίδρυσε την Express Service. Από τα πρώτα στάδια ανάπτυξής της η εταιρεία του ξεχώρισε για την ποιότητα των υπηρεσιών της, ενώ πολύ γρήγορα κατέκτησε την πρώτη θέση, φτάνοντας σε σημείο να απασχολεί πάνω από 1.300 εργαζομένους.

Ο Γιάννης Ραπτόπουλος, όταν ήταν νέος, αποφάσισε να γίνει πυγμάχος αφού τον βοηθούσε και η σωματοδομή του, ωστόσο το 1957 ξεκίνησε να εργάζεται σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων.

Εν τω μεταξύ εισήλθε στη σχολή «Ευκλείδης» για να σπουδάσει και έπιασε δουλειά ως τεχνίτης στον ΟΑΣΘ. Στη συνέχεια άνοιξε ένα συνεργείο αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη, μέχρι που έφτασε το 1977, το έτος που άλλαξε τη ζωή του. Ίδρυσε την Express Service, η οποία αμέσως ξεχώρισε για την ποιότητα των υπηρεσιών της, σπάζοντας το μονοπώλιο της ΕΛΠΑ. Πολύ γρήγορα κατέκτησε την πρώτη θέση και την εμπιστοσύνη των πολιτών. Τη δεκαετία του ’80 συμμετείχε σε διαφήμιση της εταιρείας η Αλίκη Βουγιουκλάκη εκτοξεύοντας τις πωλήσεις της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ανάρτηση στο Facebook της επιχείρησης, οι εργαζόμενοι της Exrpess Service εύχονται «καλό ταξίδι στον ιδρυτή της οδικής βοήθειας στην Ελλάδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης