Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι με την εκλογή του νέου προέδρου της ΑΕΚ, Γιώργου Κιντή, θα επερχόταν ηρεμία στα διοικητικά της, προέκυψαν νέα σενάρια… Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να πουν ότι ο νέος πρόεδρος είναι άνθρωπος του Βίκτωρα Ρέστη. Άλλωστε οι δύο τους έχουν πολύ καλή σχέση και επαγγελματική συνεργασία, ενώ παράλληλα από καιρό υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο επιχειρηματίας θέλει να έχει ενεργό ρόλο στα διοικητικά της «Ένωσης», υπό προϋποθέσεις όμως…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποιες είναι αυτές; Βασική είναι ότι θέλει στο πλευρό του τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Αυτό διευκρίνισε και χθες ο Ρέστης. Όμως, ο «τίγρης«, που προς το παρόν τηρεί σιγήν ιχθύος, έχει επαναλάβει ότι αυτή την περίοδο δεν είναι η κατάλληλη για την επιστροφή του. Πάντως  σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες έχουν συχνές συζητήσεις για τα όσα γίνονται στην ΑΕΚ.

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Κιντής θα έχει τις επόμενες ημέρες συνάντηση με τον Νίκο Νοτιά στην Αμερική, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον της ΑΕΚ. Μάλιστα θα συζητηθεί και το ενδεχόμενο για ομολογιακό δάνειο που θέλουν να πάρουν οι μέτοχοι. Οι δύο άντρες θα συζητήσουν κατά πόσο συμφέρει μια τέτοια κίνηση την «Ένωση».

Παράλληλα, χθες υπήρξε συνάντηση του Κιντή με τον Στέλιο Μανωλά, τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τους δύο αντιπροέδρους Τάκη Κανελλόπουλο και Νίκο Κούλη και συζήτησαν για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, αλλά και για τους μεταγραφικούς στόχους. Μάλιστα ζητήθηκε από τον Σερβοέλληνα τεχνικό να παραδώσει λίστα με ονόματα υποψηφίων πριν από τα Χριστούγεννα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης