Άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην περιοχή Λιβαδειά Βοιωτίας, έναν αλλοδαπό από το Πακιστάν, ηλικίας 24 ετών ενώ αναζητούν έναν ακόμα ομοεθνή του, ηλικίας 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων, κλοπή καλωδίων ηλεκτροκίνησης απ’ το σιδηροδρομικό δίκτυο, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς, πλαστογραφία και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς εντόπισαν αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, να κινείται κοντά στον σιδηροδρομικό δίκτυο. Λίγο αργότερα ακινητοποίησαν το όχημα ο οδηγός και ο συνοδηγός όμως το έβαλαν στα πόδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθησε καταδίωξη με αποτέλεσμα να συληθεί μόνο ο ένας από τους δύο. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είκοσι κομμένα τμήματα εναερίου χάλκινου καλωδίου ηλεκτροκίνησης του Ο.Σ.Ε. συνολικού βάρους τετρακοσίων κιλών τα οποία είχαν κόψει λίγο πριν από το σιδηροδρομικό δίκτυο της περιοχής.

Κατά την προανάκριση προέκυψε, ότι ο συλληφθείς βρίσκεται παράνομα στην χώρα, ενώ πάνω του είχε ένα πλαστό διαβατήριο Πακιστάν.

Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, το είχε κλέψει ο δεύτερος δράστης, ο οποίος και αναζητείται, από άλλον πακιστανό στις 28 Ιουλίου, στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα Αττικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης