Ζοugla Newsroom 

Ένα στοιχείο που δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθεί και που είναι ζητούμενο για κάθε σύγχρονη αστυνομική έρευνα εντόπισαν οι αστυνομικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων για την υπόθεση της διάρρηξης των θυρίδων της τράπεζας στο Χαλάνδρι. Πρόκειται για το γενετικό υλικό του 58χρονου επιχειρηματία Βασίλη Γκουρούση που βρέθηκε στο εσωτερικό κουτί μιας θυρίδας που ανήκει σε ένα από τα τέσσερα θύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο και αν προσπάθησαν οι αστυνομικοί να του αποσπάσουν κάποια ομολογία εκείνος επαναλάμβανε μονότονα ότι «δεν έχω καμία σχέση με την υπόθεση και για όσα με κατηγορείτε». Ωστόσο, όταν τον ενημέρωσαν ότι εντόπισαν γενετικό του υλικό, ο γνωστός επιχειρηματίας φάνηκε να «υποχωρεί» της αδιάλλακτης θέσης του αλλά δεν παραδεχόταν το παραμικρό. Για την ταυτοποίηση του DNA οι αστυνομικοί είχαν φροντίσει να πάρουν και την σχετική εισαγγελική διάταξη. 

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στη Βάρη αλλά και στο κέντρο αισθητικής που διατηρεί η σύζυγος του στο Χαλάνδρι δεν βρέθηκε κάποιο στοιχείο που να συνδέεται με την κλοπή. Εντοπίστηκαν «κλειδί θυρίδας και ρολόι χειρός μεγάλης αξίας, κινητό τηλέφωνο, δυο αναδιπλούμενα μαχαίρια και επτά κατσαβίδια, 680 ευρώ, πλήθος εγγράφων, αποδείξεων και παραστατικών τραπεζών».  

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι ο 58χρονος μετά την κλοπή έβγαζε τα κοσμήματα εκτός τράπεζας. Μάλιστα, κατόπιν εισαγγελικής άδειας, έψαξαν και μια ακόμα θυρίδα που διατηρούσε ο ίδιος σε άλλη τράπεζα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για την σύζυγο του, γνωστή από τις συχνές εμφανίσεις της στην τηλεόραση, φαίνεται να μην γνώριζε το παραμικρό για τα όσα κατηγορείται ο 58χρονος θεατρικός επιχειρηματίας. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη και μετά την παραπομπή του στον ανακριτή, κρατείται μέχρι την Παρασκευή όταν και θα απολογηθεί. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης