Ο Μαζίντ Χοσεϊνί απασχολεί μεταγραφικά την ΑΕΚ και, όπως αναφέρει η «Ώρα για Σπορ», η Ένωση βρίσκεται σε επαφές με τον κεντρικό αμυντικό της Τραμπζονσπόρ.

«Ναι, μιλάμε με την ΑΕΚ. Υπάρχει ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός και τουρκικές ομάδες έχουν προσεγγίσει επίσης τον Χοσεϊνί» δήλωσε ο Αλιρεζά Παϊκάν και συνέχισε: «Όντως, υπήρχε πρόταση ανανέωσης από την Τραμπζονσπόρ, αλλά την απορρίψαμε. Είμαστε σε επαφή με τον σύλλογο, αλλά η προσέγγιση που μας έγινε δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Θα δούμε τι θα γίνει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ματζίντ Χοσεϊνί είναι γεννημένος στις 20 Ιουνίου 1996 στην Τεχεράνη. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του στη Σαϊπά, έπαιξε σε Εστεγχλάλ και Ραχ Αχάν στην πατρίδα του και το 2018 μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Τραμπζονσπόρ.

Υπήρξε διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες του Ιράν, ενώ έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα στις 19 Μαΐου 2018, κόντρα στο Ουζμπεκιστάν, και στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Μουντιάλ του 2018. Συνολικά έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας του Ιράν 13 φορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης