Μήπως σήμερα ξυπνήσατε με μια πελώρια διάθεση να μην κάνετε τίποτα; Μάλλον φταίει ο καιρός που είναι βροχερός και μουντός. Κρύο, καιρός για δύο… όπως λέει και η παροιμία. Το καλύτερο λοιπόν τώρα το χειμώνα, όταν κάνει κρύο είναι να είσαι μπροστά στο τζάκι με τον αγαπημένο σου, να πίνεις μία ζεστή σοκολάτα, βουτώντας μπισκοτάκια όλων των ειδών. 

Ξεκινήστε από το πρωί, τρώγοντας ένα πλούσιο πρωινό, συνεχίστε διαβάζοντας ένα αγαπημένο σας βιβλίο που καιρό θέλατε να ξεκινήσετε αλλά μέχρι τώρα δεν σας είχε δοθεί ο απαραίτητος χρόνος, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Γεμίστε τη μπανιέρα σας με ζεστό νερό, ρίξτε αιθέρια έλαια και χαλαρώστε μέσα στο νερό μόνη ή με παρέα.                        

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βάλτε μουσική να παίζει, αφήστε το καλοριφέρ αναμμένο,  σε περίπτωση που δεν έχετε τζάκι, τραβήξτε τις κουρτίνες για να βλέπετε τη βροχή,  σκεπαστείτε με την ελαφριά κουβερτούλα σας στον καναπέ και απολαύστε τη θαλπωρή του σπιτιού σας. Γιατί περνάμε και σπίτι μας καλά…

Cocooning, μεταξύ άλλων, σημαίνει και… ταινιούλες.  Εφοδιαστείτε λοιπόν με ταινίες ρομαντικές ή ό, τι άλλο ενδιαφέρον θέλετε να δείτε και βυθιστείτε στον καναπέ σας φορώντας τις καινούργιες σας πιζάμες.   

Χουχουλιάστε, τρώγοντας ζεστές σούπες που έχετε φτιάξει με τα χεράκια σας και ολοκληρώστε το γεύμα σας με μια υπέροχη, λαχταριστή  σοκολάτα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακυρώστε οποιαδήποτε υποχρέωση ή ραντεβού έχετε κανονίσει γιατί όπως είπαμε είναι αυτή η μέρα που δεν θέλετε να βγείτε από το σπίτι. 

Επειδή λοιπόν ο καιρός έχει αρχίσει να μας δείχνει το πιο …ψυχρό του πρόσωπο, με τις ηλιόλουστες μέρες να λιγοστεύουν και να μικραίνουν, έτσι κι εμείς έχουμε όλο το δικαίωμα να αφιερώσουμε μία μέρα στον εαυτό μας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης