Για μεγάλες διακοπές ρεύματος την ερχόμενη εβδομάδα κάνει λόγο  με ανακοίνωση της η ΔΕΗ. Το πάθημα δεν έγινε μάθημα καταγγέλουν οι εργαζόμενοι, καθώς η απραξία της διοίκησης, η κακή συντήρηση και η έλλειψη εκσυγχρονισμού του δικτύου θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση κι αυτό το καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Δ.Ε.Η. Νίκος Φωτόπουλος είχε πει πριν από λίγες μέρες στην zougla.gr: “είναι σίγουρο οτι θα αντιμετωπίσουμε και πάλι διακοπές ρεύματος, οι οποίες θα είναι και προγραμματισμένες και θα βαπτιστούν από τη διοίκηση βλάβες. Αυτό το καλοκαίρι, όχι απλώς δε θα διαφέρει από τα προηγούμενα, αλλά θα είναι χειρότερο, καθώς έως σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί καμία από τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης για την  ύπαρξη επιπλέον μονάδων με αποτέλεσμα το δίκτυο να παραμένει στην ίδια κατάσταση που βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κατάσταση γίνεται πιο δύσκολη, καθώς συνεχίζεται η κατάληψη των ταινιοδρόμων μεταφοράς λιγνίτη στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης από εργαζόμενους και κατοίκους της περιοχής.

Από την άλλη πλευρά, την κατάσταση δυσχεραίνουν και οι προβλέψεις των μετεωρολόγων, οι οποίοι κάνουν λόγο για καλοκαίρι με περισσότερους καύσωνες από εκείνους που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια με ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης