Με προορισμό το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο Πανιώνιος.

Η ομάδα του Στάρε στις πέντε ημέρες που θα παραμείνει στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα δώσει δύο φιλικό: με τον Εθνικό Αστέρα (αύριο) και τον Παναιτωλικό (31/7).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι την αποστολή των «κυανέρυθρων» ακολούθησαν και έξι νεαροί Αφρικανοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα δοκιμαστούν τις προσεχείς ημέρες και, εφόσον ικανοποιήσουν τον Σουηδό τεχνικό, ενδέχεται να προστεθούν στο δυναμικό των Νεοσμυρνιωτών.

Πρόκειται για τους Νιγηριανούς Σόλομον Οκπάκο (20χρονος μέσος, διεθνής με την εθνική νέων της χώρας του), Οσαντεμπαμγουέν Μόουζες Οκόρο (20χρονος δεξιός εξτρέμ), Εζίκε Ουζοενγί (22χρονος αριστερός χαφ), ο Γαλλοαλγερινός Μοχάμεντ Τσαλαλί (21χρονος επιθετικός, διεθνής με την εθνική νέων της Αλγερίας), ο Γκανέζος Γκόντφρεντ Σάκα (21χρονος δεξιός μεσοαμυντικός) και ο Νοτιοαφρικανός Πάτρικ Φουνγκγουάγιο (22χρονος αμυντικός).

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιώνιου: Μάχο, Παναγόπουλος, Ανέστης, Μπάλαμπαν, Σκούρτης, Κοντοές, Μανιάτης, Γιόνσον, Λάτκα, Κολοβός, Κούκετς, Κοντοχρήστος, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Πούπο, Κούρντι, Αναστασόπουλος, Τσότσαλιτς, Σιόβας, Ριέρα, Βαζ Τε, Κουμορτζί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης