Κάνει μπάνια με τους κολλητούς του, φωτογραφίζεται σε χιουμοριστικά concepts και όσο περνάει ο καιρός απολαμβάνει όλο και περισσότερο τη νέα εργένικη ζωή του. Ο …άλλος Γιάννης Λάτσιος μοιάζει ν’ απελευθερώθηκε.

Γελάει πιο πολύ, ντύνεται νεανικά, βγαίνει έξω τα βράδια και λέει «μέσα» σε οποιαδήποτε μορφή χαβαλέ. Αφού φωτογραφήθηκε με κοστούμι, κρατώντας έναν πλαστικό κροκόδειλο θαλάσσης για το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού, ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 μας εξέπληξε ξανά. Αιτία; Η φωτογραφία που ανέβασε στο Face Book, κάνοντας την μάλιστα και κεντρική φωτογραφία στο προφίλ του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φορώντας λευκό πουκάμισο και ξεβαμμένο τζιν ο Γιάννης κάθεται σ’ έναν καναπέ με φόντο ένα λευκό τοίχο με ταπετσαρία από …ροζ αγγελίες! «Ρωσίδα κυρία προσφέρει ποιοτική συντροφιά» είναι η αγγελία που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες στο back-round της φωτογραφίας του Διευθυντή Προγράμματος του ΑΝΤ1, στην οποία μάλιστα υπάρχει διαθέσιμος και αριθμός κινητού τηλεφώνου. Το ένθετο Piazza της εφημερίδας Veto που παρουσίασε το θέμα επικοινώνησε με τον εν λόγω αριθμό και πρόκειται όντως για «πρακτορείο με πολλά κορίτσια».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτογραφίας ήταν αποτέλεσμα shooting που έκανε ο Γιάννης Λάτσιος για το κυπριακό περιοδικό «Ο» στο πολυσύχναστο bar «Drazel», στο Γκάζι. Ο εν λόγω τοίχος με τις ροζ αγγελίες δεν περνάει ποτέ απαρατήρητος από τους επισκέπτες του εν λόγω καταστήματος και ο Γιάννης Λάτσιος, ως άνθρωπος με πολύ χιούμορ και αυτοσαρκασμό, πόζαρε στο φακό με φόντο μια «ζωντανή» ροζ αγγελία!

Η συνέχεια θα βρει τον πρώην σύζυγο της Ελένης Μενεγάκη να κάνει διακοπές με τα παιδιά τους στην Κέρκυρα. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη του, μέσα στον Αύγουστο θα φιλοξενηθούν για δέκα μέρες σ’ ένα φιλικό σπίτι στο πανέμορφο νησί των Φαιάκων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης