Και τυπικά παρελθόν θα αποτελέσει μέσα στις επόμενες ο πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Παντελή. Ο πρόεδρος της “Κυρίας” κατηγορείται για κατάχρηση χρημάτων και συμφώνησε με τα μέλη της διοίκησης να εγκαταλείψει την ομάδα, ούτως ώστε οι κατηγορίες να αποσυρθούν.

Ωστόσο, η υπόθεση δε θα λήξει εκεί, καθώς η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, μέχρι να εξιχνιάσει την υπόθεση. Μάλιστα, άνθρωποι από την κυπριακή Αστυνομία αναμένεται να έρθουν στην Αθήνα, για να ερευνήσουν τη μεταγραφή του Σκοπελίτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα οι κατηγορίες που βαραίνουν τον Ανδρέα Παντελή:

-Δόθηκαν για την απόκτηση του Σκοπελίτη 330.000 ευρώ από τρεις παράγοντες της Ανόρθωσης. Ο Ανδρέας Παντελή παρουσίασε αποδείξεις υπογραμμένες από τον ίδιο και πήρε 260.000 ευρώ για τη μεταγραφή, τη στιγμή που αυτή είχε εξοφληθεί από άλλους.

-Δόθηκαν από δύο παράγοντες της Ανόρθωσης 100.000 ευρώ στο Σόσιν και ο πρόεδρος παρουσίασε υπογεγραμμένη απόδειξη και εισέπραξε αυτό το ποσό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Η μεταγραφή του Μπαρτόν στοίχισε 400.000 δολάρια, δηλαδή 280.000 ευρώ. Παράγοντας της ομάδας έδωσε 148.000 ευρώ, για να μην επιβαρυνθεί το σωματείο ολόκληρο το ποσό, αλλά τελικά έφυγε από το ταμείο και το ποσό αυτό.

-Δόθηκαν από παράγοντα 40.000 ευρώ στον πρόεδρο, για να δοθούν σε συγκεκριμένο παίκτη, αλλά ο παίκτης δεν πήρε ποτέ αυτό το ποσό.

-Απουσία 69.000 ευρώ από την μπουτίκ του σωματείου. Τα χρήματα αυτά τα παρέλαβε ο πρόεδρος και αφορούσαν εισπράξεις από πωλήσεις εισιτηρίων.

-Απουσία 325.000 ευρώ μετρητά από το λογιστήριο του σωματείου, χρήματα από εισπράξεις από εισιτήρια, τα οποία ποτέ δεν τα κατέθεσε, ενώ άλλες 310.000 ευρώ, που αφορούσαν επίσης πωλήσεις εισιτηρίων για αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, πάρθηκαν από τον πρόεδρο και δεν κατατέθηκαν σε λογαριασμό του σωματείου.

-Απουσία επιταγής ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ, η οποία εκδόθηκε στο όνομα του προέδρου. Η επιταγή αυτή δεν έχει εξαργυρωθεί.

-Άλλη μία επιταγή ύψους μισού εκατομμυρίου εκδόθηκε στο όνομα του προέδρου, αλλά επιστράφηκε στο τραπεζικό ίδρυμα από το οποίο εκδόθηκε, χωρίς επίσης να εξαργυρωθεί.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης