Ο Ολυμπιακός κάλυψε τη δεξιά και την αριστερή πλευρά του κέντρου με τους Ρόμενταλ και Ριέρα, πήρε τον Ιμπαγάσα και πλέον θέλει άλλον ένα παίκτη κλάσης για τη θέση του αμυντικού μέσου.

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι το πρώτο όνομα στη λίστα των «ερυθρόλευκων», ενώ σε αυτή βρίσκεται και ο Ανατόλι Τίμοστσουκ. Οι περιπτώσεις και των δύο παικτών παρουσιάζουν δυσκολίες, αφού οι υψηλές αποδοχές τους μπορεί να αποδειχθούν απαγορευτικές για την ολοκλήρωση των μετεγγραφών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά τον Γκατούζο, ο μέσος της Μίλαν θα συναντηθεί με τη διοίκηση των «ροσονέρι» και από εκεί θα προκύψει αν θα μείνει ελεύθερος και αν θα λάβει αποζημίωση ύψους 2 εκατ. ευρώ. Αυτό θα είναι καθοριστικής σημασίας, αφού, αν ο Γκατουζο μείνει ελεύθερος και πάρει αποζημίωση, τότε θα υπογράψει στον Ολυμπιακό ακόμα και με 1.7 εκατ. ευρώ το χρόνο. Αν δεν πάρει τα 2 εκατ. ευρώ από τη Μίλαν, τότε θα ζητήσει συμβόλαιο από τους «ερυθρόλευκους» με 2.7 εκατ. ευρώ το χρόνο, ενώ στη χειρότερη περίπτωση που δεν μείνει ελεύθερος, τότε οι Ιταλοί θα ζητήσουν και χρήματα για να αφήσουν ελεύθερο τον Γκατούζο και αυτό θα σημάνει… «ναυάγιο».

Το ίδιο δύσκολη είναι και η περίπτωση του Ανατόλι Τίμοστσουκ. Ο Ουκρανός αμυντικός μέσος μπορεί να μην υπολογίζεται στην Μπάγερν Μονάχου, όμως οι Βαυαροί δαπάνησαν 11 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν και δεν αναμένεται να τον αφήσουν να φύγει, χωρίς κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα.

Εκτός τον μέσο κλάσης, ο Ολυμπιακός θα πάρει και δεύτερο χαφ. Επικρατέστεροι είναι οι Αλφρέντ Εντιαγέ της Νανσί, Γουίλιαμ Βενκέρ της Ναντ και ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Ο πρώτος αρέσει στους «ερυθρόλευκους», όμως είναι ακριβός, ο δεύτερος μπορεί να αποκτηθεί, είτε δανεικός είτε με μικρό ποσό, ενώ ο Τζιόλης έχει σαν ατού το ότι είναι Έλληνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του Τάσου Παπάζογλου του Πανσερραϊκού. Ο νεαρός προορίζεται για τέταρτος κεντρικός αμυντικός της ομάδας και οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν στα «λιοντάρια» 480.000 ευρώ, δανεικό για ένα χρόνο τον Σοϊλέδη, ενώ είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν και τον Βάντερσον.

Σήμερα, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό παιχνίδι στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Το ματς έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 με μετάδοση από το Sport TV, όμως μπορεί να ξεκινήσει, είτε στις 20:00 είτε στις 21:00, λόγω της καθυστερημένης άφιξης των Κρητικών στην Αθήνα.

Για πρώτη φορά, με τον Ολυμπιακό θα παίξουν οι Άριελ Ιμπαγάσα και Ντένις Ρόμενταλ, ενώ ντεμπούτο για φέτος θα κάνουν οι Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης