Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας αποφάσισε χθες την τριήμερη κράτηση του προέδρου της Ανόρθωσης, Ανδρέα Παντελή, μετά το αίτημα της αστυνομίας, για να ολοκληρώσει την διερεύνηση της υπόθεσης. Ο κ.Παντελή είναι ύποπτος για υπεξαίρεση 1.000.000 ευρώ από το ταμείο της ομάδας, ύστερα από καταγγελία του εκτελεστικού συμβούλου, Ντίνου Τουμαζή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ερευνά υπόθεση για πλαστογραφία, κυκλοφορία πλαστών εγγράφων, κλοπή από αντιπρόσωπο, απόσπαση χρημάτων και απόπειρα απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, καθώς και για τα αδικήματα συγκάλυψης, τα οποία φαίνεται να διαπράχθηκαν από τον Αύγουστο έως τον Νοέμβριο, στις επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ., ανακοίνωσε Τρίκα

Η διοίκηση θέλοντας να τονώσει την ομάδα και να μην επηρεαστεί ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων της στις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά κυρίως στο Τσάμπιονς Λιγκ, χθες πραγματοποίησε έκτακτη συνεδρίαση, στην οποία παραβρέθηκε και ο προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια. Τα μέλη εξέφρασαν την πλήρη στήριξή τους σε προπονητή και παίκτες, προκειμένου να διατηρηθεί το κλίμα στην ομάδα. Μάλιστα ανακοίνωσαν και την απόκτηση του Τρίκα.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της διοίκησης της Ανόρθωσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου συνεδρίασε το απόγευμα, πήρε αποφάσεις και επιθυμεί να ανακοινώσει ότι:

1. Έγινε σήμερα συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου με τον προπονητή της ομάδας κ.Τιμούρ Κετσπάγια και ο προπονητής μας διαβεβαίωσε ότι μοναδική του έγνοια είναι η ομάδα μας και παραμένει στην Ανόρθωση.

2. Ανακοινώνει ότι έχει συμφωνήσει για την απόκτηση του Τρίκα από την Κλουζ Ρουμανίας και θα καταβάλει το υπόλοιπο ποσό για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.

3. Θα οριστεί έκτακτη Γενική Συνέλευση του Σωματείου στην επόμενη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου.

4. Στην σημερινή συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου ήταν παρόντα 13 μέλη του και φάνηκε η θέληση και η αποφασιστικότητα όλων, όπως λειτουργήσουν με ομαδικό πνεύμα συνεχίζοντας να έχουν αμέριστη συμπαράσταση προς τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές και θα τους παρέχουν τα πάντα για να συνεχίσουν την εκπληκτική πορεία σε Ευρώπη και Κύπρο.

5. Από εδώ και στο εξής μόνο ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Αλέξανδρος Αλεξάνδρου θα εκπροσωπεί το Σωματείο στα ΜΜΕ.

6. Λυπάται πολύ για την πίκρα που επικρατεί στον κόσμο της Ανόρθωσης μετά τα τελευταία γεγονότα αλλά τονίζει ότι λειτούργησε και θα συνεχίσει να λειτουργεί με μοναδικό γνώμονα το καλώς νοούμενο συμφέρον της Ανόρθωσης και μόνο καθώς το Σωματείο μας είναι υπεράνω οποιουδήποτε προσώπου. Ανεξαρτήτως κόστους λοιπόν θα συνεχίσει να προασπίζεται να συμφέροντα της Ανόρθωσης».

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, 29 Νοεμβρίου, 09:29

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης