Ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση ενός εκ των Γκαλάς και Κρις, όμως για την ώρα έχει επιλέξει να κρατήσει στάση αναμονής, προκειμένου οι δύο παίκτες να ρίξουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις.

Ο Κρις, που ανήκει στη Λιόν, θέλει να ανανεώσει τη συμφωνία του για τα επόμενα δύο χρόνια, όμως οι «Λιονέ» τού προσφέρουν μονοετές συμβόλαιο. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός τού δίνει συμβόλαιο για τρία χρόνια με αρκετά καλές αποδοχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άλλη, ο Γκαλάς έχει μένει ελεύθερος από την Άρσεναλ και ο Παναθηναϊκός τού έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση που έχει στα χέρια του. Το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρόμα δε φαίνεται να έχει βάση, ενώ από την άλλη η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως έχει εγκαταλείψει την υπόθεση.

Πάντως, αν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί δεν καταλήξουν τελικά στον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» έχουν έτοιμες λύσεις, αφού στη λίστα τους υπάρχουν τα ονόματα των Ντα Κόστα και Μαρτσένα.

Εν τω μεταξύ, εντός της ημέρας ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του Ντάνι Φερνάντες. Από χθες ο 25χρονος Πορτογάλος τερματοφύλακας βρίσκεται στην Αθήνα και σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα μετακινηθεί στο «τριφύλλι» σαν δανεικός ή με κανονική μετεγγραφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός εξετάζει και την περίπτωση του Γκανέζου χαφ Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ. Η Πόρτσμουθ στην οποία ανήκει ο παίκτης είναι έτοιμη να τον παραχωρήσει, παίρνοντας σαν αντάλλαγμα τους Γιούρκα Σεϊταρίδη και Βαγγέλη Μάντζιο.

Τέλος, ο Νίκος Νιόπλιας περιμένει από την ΕΠΟ την απόφαση για την υπόθεση του Γιώργου Ιωαννίδη. Αν ο νεαρός μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή, ο Παναθηναϊκός θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης