Στην αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει του επαναληπτικού με την Μπέσα (5-0 ο πρώτος αγώνας) για το δεύτερο γύρο του Europa League, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στο «Καραϊσκάκη», συμπεριελήφθησαν οι Όλοφ Μελμπεργκ και Ματ Ντάρμπισάιρ.

Οι δύο παίκτες εξέτισαν την τιμωρία της μίας αγωνιστικής, που είχαν από την περσινή σεζόν και έτσι θα βρίσκονται στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν, ενόψει του ματς με την αλβανική ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα, από την αποστολή «κόπηκαν» οι Ντένις Ρόμενταλ και Αριέλ Ιμπαγάσα, οι οποίοι δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα της ΟΥΕΦΑ, όπως και οι Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Εν τω μεταξύ στη σημερινή προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Βαλεριάνος, ο οποίος ακολούθησε θεραπεία.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ραούλ Μπράβο, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Μοδέστο, Ντουντού, Όσκαρ, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Επστάιν, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισάιρ, Μιραλάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Πειραιά θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και η οποία θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης