Εκνευρισμένος ο υπουργός Άμυνας από δημοσιεύματα της «zougla.gr» και του VETO (παραχώρηση της έκθεσης οπλικών συστημάτων DEFENSYS στον κουνιάδο του κ. Μπακατσέλο), απώλεσε -ως συνήθως- την ψυχραιμία του, αφήνοντας υπονοούμενα για διασυνδέσεις μας με συμφέροντα και συστήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάνοντας, μάλιστα, ένα βήμα παραπάνω, καθ’ υπέρβαση των κανόνων πολιτικής συμπεριφοράς κυβερνητικού στελέχους, κατέφυγε στη γνωστή μέθοδο της αγωγής κατά του μέσου, βάσει δικού του νομοθετήματος, προτείνοντας στον πρωθυπουργό τη φίμωση του Διαδικτύου!

Τα… χαρίσματα του Βαγγέλη Βενιζέλου, ήτοι η έλλειψη ψυχραιμίας, οι ανοίκειες επιθέσεις και οι απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί, ακόμα και κατά του σημερινού πρωθυπουργού, προκειμένου να καταλάβει το ύπατο αξίωμα, είναι γνωστά και έχουν κριθεί από τον ελληνικό λαό.

Εκείνο, όμως, που ίσως χρειάζεται να υπενθυμίσουμε είναι ότι ο κύριος αυτός κατά το παρελθόν διέπραξε ορισμένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά εγκλήματα, με την επίφαση του συνταγματολόγου και την ιδιότητα του υπουργού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1oν Υπήρξε ο εισηγητής της πλειοψηφίας κατά την αναθεώρηση του Συντάγματος του 2001 και ως εκ τούτου ο αρχιτέκτων της παραγράφου 3 του άρθρου ’86, βάσει της οποίας παραγράφονται τα εγκλήματα υπουργών μετά το πέρας της δεύτερης συνόδου της κοινοβουλευτικής περιόδου! Εγκλήματα, δηλαδή, τα οποία για τους κοινούς θνητούς παραγράφονται μετά την παρέλευση εικοσαετίας, να μπορούν να παραγραφούν για τους Βενιζέλους εντός ολίγων μηνών!

2ον Μετέτρεψε εν μια νυκτί ως υπουργός Δικαιοσύνης, με τον νόμο 2408 του ’96, τα κακουργήματα ψευδούς βεβαιώσεως, πλαστογραφίας και απάτης σε πλημμελήματα. Η όλη λαθροχειρία έγινε, για να γλυτώσουν από τις συνέπειες οι πρωταγωνιστές των παράνομων μετεγγραφών της ιατρικής σχολής, που είχαν διαπράξει όργια. Μόνο στη Θεσσαλονίκη, διά της μεθόδου Βενιζέλου, παραγράφηκαν 800 υποθέσεις, με πρωταγωνιστές ως επί το πλείστον καθηγητές πανεπιστημίου και πολιτικούς υποστηρικτές του υπουργού. Η τροποποίηση του κώδικα είχε ως αποτέλεσμα μαζί με τους ακαδημαϊκούς απατεώνες να γλυτώσουν από τις συνέπειες κι εκατοντάδες διεφθαρμένοι υπάλληλοι, οι οποίοι σήμερα αποτελούν στόχο των διωκτικών μηχανισμών της κυβέρνησης!

3ον Είναι ο αρχιτέκτων του Τυποκτόνου νόμου, άρθρο 19 παράγραφος 3 του Συντάγματος, βάσει του οποίου η καταγραφή με εικόνα ή ήχο εγκληματικών πράξεων δεν αποτελεί πλέον αποδεικτικό στοιχείο. Εξαιτίας του η Ελλάδα κατέστη η μοναδική χώρα στον κόσμο με το θλιβερό προνόμιο τέτοια διάταξης. Το εξωφρενικό νομικό εξάμβλωμα είχε ως αποτέλεσμα καταγεγραμμένες εγκληματικές πράξεις να μην μπορούν να εμφανιστούν ενώπιον της Δικαιοσύνης από τα θύματα ως αποδεικτικό υλικό.

Τέλος, να υπενθυμίσω στον υπουργό Άμυνας ότι ο καταδικασμένος για απάτη δικηγόρος της Θεσσαλονίκης, χάριν του οποίου έκανε επανειλημμένες παρεμβάσεις, προκειμένου να μη διαγραφεί από τον δικηγορικό σύλλογο, εντελώς συμπτωματικά είναι πατέρας του.

Εμπρός, λοιπόν, κύριε πρωθυπουργέ, αποφασίστε εάν θα εφαρμόσετε άλλη μία έμπνευση του συνεργάτη σας για τη φίμωση των μέσων ενημέρωσης, διακινδυνεύοντας να μείνετε στην Ιστορία, μαζί με δικτατορίσκους της Κεντρικής Αφρικής, εξαιτίας των εμπνεύσεων ενός κατ’ ευφημισμόν Βενιζέλου.

Απολαύστε την πρόσφατη έμπνευσή του για τη φίμωση του ίντερνετ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης