Το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο έλυσε ο Χρήστος Καλαντζής. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής σε δύο χρόνια αγωνίστηκε σε 51 παιχνίδια και ο Ατρόμητος τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Καλαντζή. Υπόδειγμα ήθους και επαγγελματία, ο Χρήστος Καλαντζής φόρεσε δύο χρόνια τη φανέλα της ομάδας πραγματοποιώντας 51 συμμετοχές. Η ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του στα ελληνικά γήπεδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών της κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Γερμανία. Στις 17 Ιουλίου ο Ατρόμητος θα κοντραριστεί με τη Νυρεμβέργη, την Παρασκευή 30 Ιουλίου θα παίξει με την Φράιμπουργκ, ενώ στις 3 Ιουλίου θα βρεθεί αντίπαλος της ΑΕ Λεμεσού. Τέλος, στις 6 Αυγούστου, στο Τρόλι Αρίνα, θα αντιμετωπίσει την Γκρόιτερ Φιρτ.

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας περιόδου θα δώσει αύριο ο Ατρόμητος στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου (18.30) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης