Έκανε την κριτική του στην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Κατερίνα Μπατζελή, για κωλυσιεργία στον αγροτικό τομέα, στη συνέχεια όμως την κάλεσε στον Νομό Πέλλας, για να φάει κεράσια!

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεώργιος Καρασμάνης, στο τέλος της ομιλίας του, είπε στην υπουργό ότι οι κάτοικοι της Πέλλας θα τη φιλοξενήσουν ευχαρίστως αυτές τις μέρες στη γνωστή γιορτή κρασιού του Αρχάγγελου και έτσι θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει και τα φημισμένα κεράσια της περιοχής με τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι τα πιο νόστιμα κεράσια…» τόνισε γεμάτος περηφάνια ο βουλευτής, στην προσπάθειά του να πείσει την γοητευτική υπουργό να επισκεφθεί την περιοχή του.

Η Κατερίνα Μπατζελή έβαλε όμως στην τούρτα… άλλο κερασάκι.

«Ο κύριος Σαχανίδης μού έχει πει ότι τα καλύτερα κεράσια είναι αυτά της Αγιάς» απάντησε η υπουργός, αποφεύγοντας κομψά την πρόσκληση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα καλύτερα είναι του Αγίου Λαυρεντίου στο Πήλιο» έσπευσε να αντικρούσει η αντιπρόεδρος της Βουλής Ροδούλα Ζήση, η οποία μέσα στο σομόν ταγεράκι της έμοιαζε με βερίκοκο «Μπεμπέκου».

Στην ίδια απόχρωση ήταν και το γούστο της υπουργού Παιδείας, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, η οποία όμως αποστασιοποιήθηκε από τη «φρουτοειδή» συζήτηση. Και τον ίδιο στιλίστα να είχαν, τέτοια ομοιότητα δεν θα είχαν πετύχει!

Και για να μην παίξουμε την κολοκυθιά κάτω από την κερασιά, ας ψηφίσει η Βουλή! Άρα το μόνο που έχουν να κάνουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι είναι να φέρουν την πραμάτεια τους εδώ, και ας τεθεί το όλο θέμα σε ονομαστική ψηφοφορία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης