Ο σκύλος από τον Ασπρόπυργο που όλοι τον έβλεπαν μα κανείς δεν μπορούσε, δεν ήθελε να βοηθήσει, τελικά, αφού εντοπίστηκε, μεταφέρθηκε σε καταφύγιο ζώων στη Θεσσαλονίκη. Εκεί βρήκε τη φροντίδα που χρειάζεται, καλό και πολύ φαγητό και εξαιρετική περιποίηση και περίθαλψη με κατάλληλα φάρμακα. Ο Μανώλης, ο αδέσποτος αυτός σκύλος, που από την ταλαιπωρία, την ασιτία και τις ασθένειες μοιάζει με μούμια, με εξωπραγματικό ον, θα συνέλθει σταδιακά.

Ο Μανώλης έφτασε το απόγευμα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη χάρη στον Δημήτρη, τον Νίκο και τη Μυρτώ που αψηφώντας τον καύσωνα, τον έφεραν στο Καταφύγιο Ζώων της και στα φιλόξενα χέρια της κας Βάσως Χατζημανώλη. Όπως λέει η κα Χατζημανώλη «Αυτό που έδειχναν οι φωτογραφίες δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που διαπιστώσαμε εδώ. Χωρίς ίχνος τρίχας, γεμάτος πληγές που σε λίγο θα γέμιζαν από αυγά μύγας και θα σκουλήκιαζαν, τσιμπούρια και χιλιάδες ψύλλοι, αποικίες ολόκληρες, μόλις τον ψέκασα με frontline κατασκήνωσαν στο πρόσωπό του και, όταν άρχισαν να πέφτουν κάτω, μαύρισε το τσιμέντο, στρώμα κανονικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εδώ το σχετικό video:

Το καλό είναι ότι τρώει κροκέτα κουταβίσια πλούσια σε πρωτεΐνες και λιπαρά και κονσέρβες. ‘Άρχισε αντιβίωση για τις πληγές, παίρνει βιταμίνες, πήρε drontal, έκανε την πρώτη δόση valanec για τα δερματικά, την Τετάρτη θα κάνει και το πρώτο μπάνιο με duxo και, μόλις συνέλθει λίγο από τα εξωπαράσιτα, θα γίνουν όλες οι εξετάσεις αίματος και όλα τα τεστ και τίτλος λεισμανίωσης για να ξέρουμε πού βαδίζουμε. Θα σας ενημερώνουμε τακτικά. Ευχαριστούμε ξανά όλους όσους τον βοήθησαν να έχει μία ελπίδα στη ζωή».

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Περιφέρεται στον Ασπρόπυργο» Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης