Δυστυχώς, οι φανατικοί θαυμαστές της Lady Gaga δεν θα έχουν τη χαρά να τη δουν από κοντά, καθώς η εκκεντρική star άλλαξε γνώμη για τη συναυλία της στη χώρα μας.

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Μουσικού Διαγωνισμού της EuroVoice της είχε προταθεί να κάνει μια εμφάνιση στην Ελλάδα και, παρόλο που αρχικά τόσο η ίδια όσο και η υπόλοιπη ομάδα της είχαν φανεί θετικοί στην πρόταση των υπευθύνων της EuroVoice, τελικά δεν δέχτηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχαν ξεκινήσει οι συζητήσεις και το κλίμα ήταν θετικό» λέει άνθρωπος από τη διοργάνωση του μουσικού διαγωνισμού και πρόσθεσε: ««Όταν όμως έγινε η βομβιστική επίθεση στο γραφείο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο υπασπιστής του υπουργού, τα σχέδια ναυάγησαν. Οι άνθρωποι της Lady Gaga μας ενημέρωσαν ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η συναυλία, μια και δεν είναι σίγουροι για την ασφάλεια του ταξιδιού».

Τη μεγάλη βραδιά του τελικού θα φιλοξενήσει το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ στις 24 Σεπτεμβρίου, όπου θα τραγουδήσει η Anastacia.

Πηγή: yupi.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Η Lady Gaga εξόργισε τους φανατικούς των Beatles

Κυριακή, 11 Ιουλίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης