Άναυδους άφησαν τους συμμετέχοντες στο ευρωμεσογειακό φόρουμ του Μιλάνου οι δηλώσεις του Ιταλού πρωθυπουργού, Silvio Berlusconi.

Ο Καβαλιέρε δήλωσε ότι εγκαταλείπει τον χαρακτηρισμό του «πλέι μπόι», ο οποίος τον συνόδευε μέχρι τώρα και στο εξής επιθυμεί να τον αποκαλούν… «πλέι γέρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η περισπούδαστη αυτή δήλωση του επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης έγινε παρουσία ξένων πρεσβευτών και επικεφαλής επιχειρήσεων από ολόκληρη τη Μεσόγειο.

Δείτε το βίντεο

Ολοκληρώνοντας την παρέμβασή του στο ευρωμεσογειακό φόρουμ που έγινε στο Μιλάνο, ο κ. Berlusconi φρέσκος-φρέσκος και ηλιοκαμένος δήλωσε: «Με την ευκαιρία, σας ζητώ να μας φέρετε ωραίες κοπέλες. Θα σας είμαστε ευγνώμονες γιατί γνωρίζετε ότι είμαστε Λατίνοι», σπεύδοντας να δηλώσει: «Λατίνοι ναι, αλλά όχι πια «πλέι μπόις». Τώρα πλέον είμαι ένας «πλέι-γέρος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλείνοντας την ομιλία του αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες σχέσεις των χωρών της Μεσογείου, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την πρωτιά της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομάδας στο Μουντιάλ.

Πάντως, είτε ως «πλέι μπόι» είτε ως «πλέι γέρος»…πριν από λίγες ημέρες, ο Καβαλιέρε στοχοποιήθηκε λόγω των «αταξιών» του, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στη Βραζιλία…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης