Ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τη Μαρκό στο πρώτο του φετινό φιλικό ματς, το οποίο διεξήχθη στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Οι «πράσινοι» του Ντάνι Πογιάτος έδειξαν ορισμένα νέα στοιχεία που θέλει να περάσει ο Ισπανός στο παιχνίδι τους και είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και ρυθμό.

Το σκορ άνοιξε στο 4’ ο Μακέντα, ενώ στο 37’ σκόραρε ο Σαβιέρ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με το συνδυασμό των αδερφών Σπύρου και Μάριου Τζαβίδα, με τον τελευταίο να σκοράρει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό έκανε και ο Βέλεθ. Ο Πογιάτος παρέταξε τους «πράσινους» με σύστημα 4-3-3 και επτά παίκτες από την Ακαδημία στο αρχικό σχήμα.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναθηναϊκός (4-3-3): Διούδης (32’ Ξενόπουλος, 57’ Χριστογεώργος), Σαμαράς (46’ Τουρκοχωρίτης), Καραγιάννης (57’ Σιδεράς), Βέλεθ (46’ Μαυρομμάτης), Ζαγαρίτης (57’ Λαζαρίδης), Αλεξανδρόπουλος (46’ Αγιούμπ), Αθανασακόπουλος (46’ Μπουζούκης), Σερπέζης (57’ Σ. Τζαβίδας), Χατζηγιοβάνης (46’ Αϊτόρ), Μακέντα (46’ Μ. Τζαβίδας), Σαβιέρ (46’ Εμμανουηλίδης).

Μαρκόπουλο (3-5-2): Χαλκίδης (67’ Κακαγιάς), Κοντογιάννης (83’ Σκουρλής), Ντούμπερετ, Νικολόπουλος, Ηρακλής, Μανδαμαδιώτης, Γκεμίσης, Δρόσης, Κατσικογιάννης, Κόκκας (46’ Τσεβάς), Γκούλιας (57’ Γκριμέκης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης