Η Lisa McKay έφτασε να ζυγίζει 127 κιλά λόγω της εξάρτησης της από τα αναψυκτικά, όταν συνειδητοποίησε πως έπρεπε να πάρει δραστικά μέτρα.

Η χαρούμενη Αγγλίδα της φωτογραφίας, όπως την βλέπετε σήμερα να φιγουράρει δίπλα από κιβώτια του αγαπημένου αναψυκτικού μικρών και μεγάλων, κατανάλωνε κατά μέσο όρο 20 κουτάκια Coca- Cola την ημέρα, ενώ ήταν τόσο εθισμένη που ξυπνούσε καθημερινά στις 4 τα ξημερώματα για να ξαναπάρει την «δόση» της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, όπως η ίδια αναφέρει στην ηλικία των 24, ζύγιζε 127 κιλά και έπρεπε να κλείνει δύο θέσεις κάθε φορά που επρόκειτο να ταξιδέψει με αεροπλάνο, με τις απλές μετακινήσεις μερικών μέτρων να μετατρέπονται σε εφιάλτη, λόγω του ότι της κοβόταν συνεχώς και η αναπνοή.

Έναν ολόκληρο χρόνο μετά και ενώ έχει προηγηθεί μια εγχείρηση η… 25χρονη σήμερα Lisa έχει ήδη χάσει περισσότερα από 60 κιλά!

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα η ίδια δηλώνει: «Ήμουν τόσο εθισμένη σε αυτό που αφότου την έκοψα είχα αρκετά συμπτώματα μεταξύ άλλων και σπασμούς. Όσο περισσότερη Coca- Cola έπινα, τόσο πιο πολύ πεινούσα επίσης. Δούλευα σε μια μπυραρία και ξόδευα σχεδόν όλο τον μισθό μου σε φαγητό και φυσικά σε αναψυκτικά!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Lisa που είναι και μητέρα δύο αγοριών, ομολογεί πως ένιωθε απαίσια επειδή ακόμα και το να βρει ρούχα στο νούμερο της ήταν πραγματικά αδύνατο, ενώ απλά πράγματα όπως το να περπατάει ή να κοιμάται ήταν μεγάλη πρόκληση.

Στο ερώτημα δημοσιογράφων πως νιώθει σήμερα για τον εαυτό της η ίδια απαντά: «Νιώθω φανταστικά! Έχω τόση ενέργεια που μπορώ να τρέχω και να κυνηγάω τα παιδιά όλη μέρα χωρίς να νιώθω καθόλου κούραση! Είμαι πραγματικά ευγνώμων που πρόλαβα να χάσω όλο αυτό το βάρος πριν να είναι πολύ αργά».

Πηγή: Hellas4u.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης