Σύνθημα νίκης, ενόψει του σημερινού μικρού τελικού του Μουντιάλ ανάμεσα στη Γερμανία και την Ουρουγουάη έδωσε ο φορ των «πάντσερ», Τόμας Μίλερ.

«Δεν καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας, ο οποίος ήταν να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Ωστόσο τώρα θέλουμε τη νίκη στον αγώνα του Πορτ Ελίζαμπεθ για εμάς και για όλους τους Γερμανούς φιλάθλους» τόνισε αρχικά ο διεθνής φορ της Μπάγερν, η απουσία του οποίου από τον ημιτελικό με την Ισπανία ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία ο Μίλερ ανέφερε: «Το ποδόσφαιρο που παίξαμε άρεσε σε όλους και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε άλλη μια καλή εμφάνιση στον μικρό τελικό. Η Ουρουγουάη είναι εξαιρετική σε αυτή τη διοργάνωση. Έχουν ταλαντούχους επιθετικούς και δυναμικούς αμυντικούς. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να τους νικήσουμε».

Αναφορικά με τις πολύ καλές εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο είπε: «Θα είμαι πολύ χαρούμενος αν βγω πρώτος σκόρερ, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην ομάδα υπάρχει ο Μίροσλαβ Κλόζε, ο οποίος έχει πολύ μεγαλύτερο κίνητρο. Έχει την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος σκόρερ της ιστορίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα την κατάκτηση του τροπαίου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Χαίρομαι πάντως που μαζί με τους συμπαίκτες μου έχουμε φτιάξει μια νεανική και γρήγορη επιθετική γραμμή και δεν με πειράζει καθόλου να αγωνίζομαι στο δεξί άκρο».

Κληθείς να κάνει προγνωστικά για τον τελικό της Κυριακής απάντησε: «Η Ισπανία έχει μεγαλύτερη ποιότητα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που οι συμπαίκτες μου Ρόμπεν και Φαν Μπόμελ της Ολλανδίας βρίσκονται στον τελικό».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης