Είναι από τις λίγες φορές που η Μαρία Κορινθίου αποφασίζει να μιλήσει «ανοιχτά» στο περιοδικό ΨΛοιπόν» για τη σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη και την κόρη τους Ισμήνη.

«Δεν μου λείπει τίποτα απολύτως από την παλιά μου ζωή» εξηγεί η ηθοποιός σχετικά με την καθημερινότητά της μετά τη γέννηση της κόρης της, Ισμήνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι άλλος άνθρωπος, σε άλλο στάδιο και πιο… γυναίκα. Είμαι κατασταλαγμένη και ήρεμη τώρα πια».

Παραδέχεται παράλληλα ότι εκείνη είναι που έχει το ρόλο της «κακιάς» όσον αφορά το παιδί: «Προσέχω τα πάντα γύρω από τη μικρή. Είμαι αυστηρή μητέρα. Ο Γιάννης με λέει “Γκεστάπο”. Εκείνος είναι χαλαρός» λέει και δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι είναι «συναισθηματικά εξαρτημένη» από το σύζυγο και την κόρη της: «Είμαι, γιατί είναι όλη μου η ζωή. Τίποτα άλλο δεν έχει σημασία για μένα. Τι μένει; Μια ακόμα φωτογράφιση; Οι άνθρωποι που γνωρίζεις στη δουλειά και τα πισώπλατα μαχαιρώματα; Τα περισσότερα είναι για τα “μάτια του κόσμου”».

Ωστόσο, έχει επίγνωση των δυσκολιών μιας σχέσης: «Δεν έχω τα μυαλά πάνω από το κεφάλι μου. Εδώ χωρίζουν ζευγάρια  που είναι 25 χρόνια μαζί. Ποτέ δεν ξέρεις. Η συμβίωση είναι δύσκολη» λέει. Τελικά ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; «Υπάρχει μια ανησυχία, στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Ο Γιάννης δεν είναι εύκολος άνθρωπος, όπως κι εγώ. Έχουμε όμως πολλή αγάπη ο ένας για τον άλλο που αυξάνεται συνέχεια. Τώρα είμαι πιο ερωτευμένη μαζί του από την αρχή της γνωριμίας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης