Κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών οδηγήθηκαν σήμερα στο Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, τέσσερα άτομα, τα οποία είχαν συλληφθεί τον περασμένο Δεκέμβριο.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς αγγλικής και βουλγαρικής καταγωγής, ηλικίας 22 και 32 ετών, αντίστοιχα, και δύο Έλληνες, 24 και 22 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, έχοντας «απλωμένα» στο τραπέζι του σπιτιού που βρίσκονταν, ποσότητα ηρωίνης, αλλά και ναρκωτικά χάπια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, η οποία και έκανε «έφοδο» στο σπίτι του 24χρονου. Εκεί βρίσκονταν ο 22χρονος αλλοδαπός, κάτοικος Ιαλυσού, και η 22χρονη κοπέλα, έχοντας στην κατοχή τους 0,2 γραμμάρια ηρωίνης και 5 ναρκωτικά χάπια.

Σε έρευνα που έγινε στον 22χρονο Άγγλο βρέθηκε να κατέχει επίσης τρεις συσκευασίες ηρωίνης, συνολικού βάρους 129,5 γραμμαρίων. Η έρευνα των αστυνομικών επεκτάθηκε και στο σπίτι του 22χρονου, όπου εντοπίστηκαν μία συσκευασία που είχε 0,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο ναρκωτικά χάπια. Στο σπίτι του 32χρονου βρέθηκαν πέντε συσκευασίες με 4,9 γραμμάρια ηρωίνης και τρία ναρκωτικά χάπια, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 2.515 ευρώ.

Σε βάρος των συλληφθέντων ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι δήλωσαν χρήστες και αρνήθηκαν πως πωλούν ναρκωτικά.

Τελικά, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 22χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, στον 32χρονο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι, ενώ ο 24χρονος και η 22χρονη αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή: Ροδιακή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης