Χωρίς τους Μιχάλι Κόρχουτ και Ντάνιελ Σούντγκρεν, αλλά με τον Νικολά Ντιγκινί, θα ταξιδέψει η αποστολή του Άρη για την Αθήνα, εν όψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Off της Super League (Σάββατο 20/6, 21:30, Novasports 2 – Ολυμπιακό Στάδιο).

Ο Ούγγρος αριστερός μπακ και ο Σουηδός δεξιός αμυντικός ένιωσαν ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής (19/6) που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου κι ο Μίχαελ Ένινγκ έκρινε σκόπιμο να τους προφυλάξει, καθώς ακολουθεί ο ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι -και πάλι- στην ΑΕΚ (Τετάρτη 24/6, 19:00 – “Κλεάνθης Βικελίδης”). Αντίθετα, έπειτα από απουσία δύο αγώνων, ο Γάλλος φορ Ντιγκινί επανέρχεται στην αποστολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Ένινγκ: Κουέστα, Έμαν, Ρόουζ, Ιντέγε, Βέλεθ, Σόουζα, Γκάμα, Σάσα, Ματίγια, Λάρσον, Μαντσίνι, Ντιγκινί, Μπα, Μαρτίνες, Τόνσο, Ντουάρτε, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.

Εν τω μεταξύ, σε μια κίνηση ιδιαίτερης ευαισθησίας, η ΠΑΕ Άρης ικανοποίησε στο έπακρο την επιθυμία του μικρού φίλου της ομάδας, Γιαννάκη, δίνοντάς του μια φανέλα με το όνομα του Μπρούνο Γκάμα.

Η σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ στα Social Media αναφέρει: «Ο μικρός Γιαννάκης ζήτησε μια φανέλα με αυτόγραφο του αγαπημένου του Μπρούνο Γκάμα. Η επιθυμία του ήταν «διαταγή» για εμάς! Ο μικρός Γιαννάκης πήρε το δώρο του Μπρούνο Γκάμα και το χαμόγελο του αποτελεί την μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμάς… Γιαννάκη, ο Μπρούνο σε περιμένει στο γήπεδο με την πρώτη ευκαιρία! #ARISFC #ARISFamily».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης