ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ: «ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΕΙΡΕΙΣ ΛΙΑΝΑ ΜΟΥ»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εμφάνιση του Θόδωρου Πάγκαλου στον Καμπουράκη – Οικονομέα ήταν επική, καθώς έδωσε την καλύτερη πάσα στη Λιάνα Κανέλλη να λανσαριστεί για μία ακόμη φορά ΚΑΙ σε κεντρικό παράθυρο του δελτίου του Άλτερ, με αποτέλεσμα να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές ερμηνείας!

Καταρχάς! Η ΚΑΤΙΑ ΜΑΚΡΗ κράτησε σθεναρά στην κατά μέτωπο επίθεση της Λιάνας, η οποία (Κάτια), είπε στον «αέρα» ότι για να αντιμετωπίσει τον διάλογο με τη Λιάνα σχεδόν έχει ξεπατικώσει κανελίστικες συμπεριφορές… «Τότε αν με θεωρείτε Γκουρού, να σωπάσετε και να με ακούσετε», αντιγύρισε η Λιάνα, τη στιγμή που ο Γιώργος Τράγκας με σταυρωμένα χέρια περίμενε καρτερικά σιωπηλός, δείχνοντας ότι απολάμβανε όσο ποτέ τη μονομαχία μεταξύ Κάτιας – Λιάνας. Ήταν υπέροχος με το κατεβασμένο μουτράκι του… Προς στιγμή, δεν σας κρύβω ότι πλησίασα την οθόνη της τηλεόρασης για να δω αν ήταν εκεί παρών ή αν «έπαιζε» φωτογραφία του, καθώς δεν τον έχω δει ποτέ τόσο πράο…

Από τους προβληματισμούς μου, ας είναι καλά, με έβγαλε η Κανέλλη, η οποία, απευθυνόμενη στον Γιώργο Τράγκα, τον αποκάλεσε «σοφό»…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τον χαρακτηρισμό της… ο Τράγκας κινήθηκε. Ανακάθισε στη θέση και έσμιξε πιο πολύ τα χείλη του… αλλά δεν μίλησε (ένιωθε μάλλον τι θα ξεσπούσε)… Εκεί κάπου, λοιπόν, όπου η Λιάνα με βρεγμένο πάντα το μαλλί και αφού έχει φροντίσει να θυμηθούμε και όσοι δεν το είχαμε εμπεδώσει ότι είχε αποκαλέσει «ουρακοτάγκο» τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο Άκης Παυλόπουλος, επιχειρεί να παρέμβει. Εκείνη σε δευτερόλεπτα επανατοποθετεί το σώμα της στο τραπέζι και κινείται «απειλητικά» προς τα μπροστά. Νοιώθω ότι στο επόμενο δευτερόλεπτο θα μπατσίσει τον Άκη Παυλόπουλο. Εκεί είναι που παρεμβαίνει ο Νίκος Χατζηνικολάου, και δικαίως, για να προστατεύσει τον «άμαχο πληθυσμό»… «Μη μας δείρεις Λιάνα μου», φώναξε με το δίκιο του να είναι «βουνό» (τηλεθεατές που δεν είδατε)… γιατί μπορεί εκείνη την ώρα να βλέπατε την Όλγα Τρέμη, που επιχειρούσε μια λογική συζήτηση με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Χατζηγάκη, ο οποίος προφανώς δεν είχε, για κάποιους ανεξήγητους λόγους, αντιληφθεί ότι εκτός από την Τρέμη και τον Τσίμα ακούγανε και κάποιοι ίσως τηλεθεατές.

Στην ουσία των συζητήσεων δεν θα μπω, γιατί δυστυχώς για όλους η έννοια του αυτονόητου έχει χαθεί…

Θα φύγω από τον ρόλο του « Πάμε», τις θέσεις Πάγκαλου, τις κομμώτριες και τους μακιγιέζ που διορίστηκαν για την ψηφιοποίηση της αγροτικής γης, τα «ακατάληπτα» του Χατζηγάκη και θα περάσω στους ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΡΑΝΙΑΣ ΘΡΑΣΚΙΑ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευτυχώς που έσωσα να μεγαλώσω το παιδί μου εποχές που κάναμε ρεπορτάζ (όσες επιθυμούσαμε), φορώντας εσώρουχα, φούστα μπλούζα, ή τζιν με πουκάμισο.

Το ότι θα έβλεπα τον Ιούλιο του 2010 την συντηρητική, ντροπαλή, μαμά, δημοσιογράφο Ράνια Θρασκιά να συμμετέχει σε υπονοούμενα σεξουαλικά, όπου πρωταγωνιστούσε μια μπανάνα που το μέγεθός της κατάλαβα ότι ξάφνιασε παρουσιάστρια και ρεπόρτερ, η οποία σε απευθείας σύνδεση εμφανίστηκε με στριγκ, ενώ λίγο μετά… βλέπαμε όλοι σε κοντινό πλάνο τα βυζάκια της να πιέζονται τη στιγμή που μια άλλη κυρία την έτριβε στην πλάτη και η Ράνια κοίταζε από το στούντιο, συμπαθάτε με αλλά… όσο και να κάνω ότι δεν το είδα… το είδα και… σκέφτηκα ότι τυχεροί όσοι συνάδελφοι μπορούν να έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν το «ρεπορτάζ» (;) που θα διαχειριστούν.

Για την εκπομπή elatte δεν ήθελα να γράψω ακόμη. Τα έχασα όμως. Πώς συνάδει ο Χρήστος Ράπτης, ο οποίος δεν μπορώ να πω έκανε πολλές προσπάθειες να συντονίσει την κουβέντα, με την εκπρόσωπο του ΠΑΜΕ και την εκπρόσωπο της ΓΣΕΕ και στα «καπάκια» τη ρεπόρτερ που τη ζουλούσανε στα βυζάκια, όπου πριν είχε μπει στο πλάνο μια μπανάνα.

Το «ενδυματολογικό» κομμάτι πάλι δεν θέλω να το σχολιάσω, γιατί μπορεί να αδικήσω τον επαγγελματία που πιθανόν να απουσίαζε από τις δύο πρώτες εκπομπές.

Ο ΜΕΓΑΚΛΗΣ ΒΙΝΤΙΑΔΗΣ μίλησε στον Στρατή Λιμνιό για την συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Επιτυχία του Στρατή καταρχάς καθώς την συγκεκριμένη περίοδο οι δηλώσεις του Μεγακλή, δίνουν θέμα. «Να μην πάνε διακοπές φέτος, να καθίσουν να συζητήσουν ιδέες για την εκπομπή». Για να τα πει ο Μεγακλής στον Στρατή, γύρευε από πότε θα έχει να τα πει με την Ελένη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης