Την απόκτηση του Φακούντο Χαβιέ Πέρεζ Κάστρο και του Πάολο Ντανιέλ Φρατζιπάνε ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι δύο παίκτες υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια και στη συνέχεια έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις σαν παίκτες των «ερυθρόλευκων».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρει:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Facundo Javier Perez Castro και Paolo Daniel Frangipane, με συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών. Οι δύο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν σήμερα το πρωί τα συμβόλαιά τους στα γραφεία της ΠΑΕ, φωτογραφήθηκαν με το Γιάννη Μπέη, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κάστρο τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και νιώθω περήφανος που η διοίκηση με επέλεξε να γίνω μέλος αυτής της ομάδας. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και πιστεύω ότι όλοι μαζί, διοίκηση, ομάδα, τεχνική ηγεσία και φίλαθλοι θα ανεβάσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου πολύ ψηλά. Έχω ακούσει και έχω δει βίντεο με τους καταπληκτικούς φιλάθλους μας. Τους περιμένουμε στο γήπεδο, η ομάδα τους χρειάζεται σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα!».

Με τη σειρά του ο Φρατζιπάνε, υπογράμμισε: «Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την τιμή που μου κάνει να γίνω μέλος της ομάδας. Με σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή θα έρθουν όλα τα επιθυμητά αποτελέσματα αρκεί να είναι κοντά μας ο κόσμος. Θέλω να γίνω ένα πολύτιμο μέλος στην ομάδα και θα κάνω τα πάντα για πετύχουμε τους στόχους μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης