Με το μυαλό στο θετικό αποτέλεσμα που θα του ανοίξει το δρόμο για πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ αναχώρησε σήμερα ο Παναθηναϊκός για την Ιταλία, όπου αύριο θα φιλοξενηθεί από την πρωτοπόρο του 2ου ομίλου, Ίντερ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Προπονητής και παίκτες απέφυγαν τις δηλώσεις κατά την αναχώρησή τους για το Μιλάνο, ωστόσο υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία ότι μπορούν να αποσπάσουν κόντρα στην πανίσχυρη ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο τη νίκη ή την ισοπαλία που θα τους διατηρήσει «ζωντανούς» στο κυνήγι της πρόκρισης. Οι «πράσινοι» θα έχουν και την βοήθεια περίπου 4.000 φιλάθλων τους, οι οποίοι θα βρεθούν αύριο το βράδυ στο «Σαν Σίρο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σίλβα Κλέιτον, Σωτήρης Λεοντίου και Μπράις Μουν, ενώ ο Χενκ Τεν Κάτε πήρε μαζί του 24 ποδοσφαιριστές και θα ανακοινώσει τη δεκαοκτάδα λίγο μετά την τελευταία προπόνηση επί ιταλικού εδάφους. Στις 19.30 θα δώσει συνέντευξη Τύπου ο Ολλανδός τεχνικός.

Στον άλλο αγώνα του ομίλου, η Ανόρθωση υποδέχεται την Βέρντερ Βρέμης με στόχο τη νίκη, που θα τους επιτρέψει να συνεχίσουν τα «ευρωπαϊκά όνειρα».

Το πρόγραμμα και οι βαθμολογίες των ομίλων από 1 έως 4, των οποίων η προτελευταία αγωνιστική συνεχίζεται αύριο, έχουν ως εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1ος όμιλος     
———-  
Μπορντό-Τσέλσι  
Κλουζ-Ρόμα  

Βαθμολογία
Τσέλσι  7  
Ρόμα 6  
Μπορντό 6  
Κλουζ  4  

2ος όμιλος     
———-  
Ίντερ-Παναθηναϊκός  
Ανόρθωση-Βέρντερ Βρ.      

Βαθμολογία    
Ίντερ           8  
Ανόρθωση   5  
Παναθηναϊκός     4  
Βέρντερ Βρ.      3  

3ος όμιλος     
———-  
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Βασιλεία  
Σπόρτινγκ Λ.-Μπαρτσελόνα  

Βαθμολογία   
Μπαρτσελόνα   10  
Σπόρτινγκ Λ.   9  
Σαχτάρ   3  
Βασιλεία   1  
  
4ος όμιλος     
———-     
Ατλέτικο Μ.-Αϊντχόφεν  
Λίβερπουλ-Μαρσέιγ  

Βαθμολογία   
Ατλέτικο Μ. 8  
Λίβερπουλ    8  
Μαρσέιγ    3  
Αϊντχόφεν   3

Διαβάστε επίσης:

Τεν Κάτε: Παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, 24 Νοεμβρίου, 14:17

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης