Zougla Newsroom

Τυχαίο γεγονός ή αντίποινα σε επίθεση σε βάρος συνδέσμου πριν από λίγες μέρες στον Κορυδαλλό; Σε αυτό το ερώτημα αναζητούν απάντηση οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας, που από χθες το μεσημέρι ασχολούνται με ένα ακόμα κρούσμα οπαδικής βίας στην περιοχή των Πετραλώνων. Όλα αυτά μάλιστα ενώ έχει ανασταλεί οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί διερευνούν τη διπλή επίθεση σε οπαδούς του Παναθηναϊκού στην πλατεία Μερκούρη. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έχουν συγκεντρώσει, γύρω στις τρεις το μεσημέρι μια ομάδα πέντε ατόμων που επέβαιναν σε μηχανάκια εντόπισαν τρεις οπαδούς του Παναθηναϊκού. Είχαν κάνει το… λάθος να φορούν την μπλούζα της αγαπημένης τους ομάδας.

Η «ομάδα των πέντε» φώναξε στους τρεις να βγάλουν τις μπλούζες τους και στη συνέχεια χτύπησαν έναν 18χρονο στην πλάτη και στο κεφάλι. Ο δεύτερος οπαδός του Παναθηναϊκού έτρεξε να γλιτώσει, αλλά έπεσε σε μια άλλη ομάδα χούλιγκαν, που προφανώς είχε βγει για… περιπολία. Αποτέλεσμα, ο 20χρονος να δεχτεί αλλεπάλληλα χτυπήματα ακόμα και με ξύλινα ρόπαλα και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις και την περιποίηση των τραυμάτων του, ο νεαρός έφυγε για το σπίτι του.

Οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν βίντεο και μαρτυρίες για να εντοπίσουν είτε τα πρόσωπα είτε τις μοτοσικλέτες των χούλιγκαν, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για αντίποινα στην επίθεση με βόμβες μολότοφ που έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε σύνδεσμο φιλάθλων του Ολυμπιακού στον Κορυδαλλό. Τότε, άγνωστοι είχαν προκαλέσει φθορές, ενώ είχαν πυρπολήσει και ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ωστόσο δεν αποκλείουν η επίθεση των Πετραλώνων να είναι ένα ακόμα επεισόδιο στον πόλεμο που μαίνεται εδώ και πολύ καιρό, κυρίως… εκτός αγωνιστικών χώρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης