Και δεύτερο «όχι» της Δικαιοσύνης στο αίτημα των θυγατέρων του φυγόδικου για την υπόθεση SIEMENS, Χρ. Καραβέλα, να αρθεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα που τους έχει επιβληθεί, προκειμένου να συνεχίσουν τις μεταπτυχιακές τους σπουδές στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

Μετά την εφέτη ανακρίτρια και το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας απέρριψε την αίτηση που υπέβαλαν οι κόρες του Χρ. Καραβέλα, Φοίβη και Αλεξία, αλλά και η μητέρα τους, Μάρθα, η οποία ήθελε να μπορεί να επισκέπτεται το γιο της στο Λονδίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην αίτησή τους ανέφεραν, μεταξύ άλλων, πως δεν μπορεί να αντιμετωπίζουν τη μήνιν των διωκτικών αρχών η σύζυγος και οι κόρες του πρώην οικονομικού διευθυντή της SIEMENS που φυγοδικεί στην Ουρουγουάη της Λατινικής Αμερικής. Όπως, μάλιστα, τονίζουν, οι δύο κοπέλες αποδεδειγμένα σπουδάζουν στην Ελβετία απ’ όπου ήρθαν πέρυσι, για να τεθούν στη διάθεση των δικαστικών αρχών.

Απορριπτική, πάντως, ήταν και η πρόταση του εισαγγελέα σχετικά με την άρση της απαγόρευσης εξόδου των θυγατέρων και της συζύγου του Χρ. Καραβέλα.

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέο «όχι» της Δικαιοσύνης στις κόρες Καραβέλα, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010, 19:44

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης