Στα ίχνη εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται στην εκμετάλλευση, εμπορία και προώθηση στην πορνεία γυναικών από τη Βουλγαρία, βρίσκονται οι διωκτικές αρχές της Θεσσαλονίκης, μετά τη σύλληψη 38χρονης γυναίκας που φέρεται ως μέλος του «ροζ» κυκλώματος.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τις βουλγαρικές αστυνομικές αρχές συνέλαβαν την 38χρονη Βουλγάρα, η οποία, μαζί με ακόμη επτά άτομα τα οποία και αναζητούνται, κρατούσαν «φυλακισμένη» 21χρονη ομοεθνή της, σε διαμέρισμα στην περιοχή του Παλιού Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, προωθώντας την στην πορνεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι δράστες εξέδιδαν από τον περασμένο Απρίλιο την 21χρονη, κλείνοντας ραντεβού σε διάφορα διαμερίσματα και χώρους, ενώ εισέπρατταν ολόκληρα τα ποσά που αποκόμιζαν από τη δραστηριότητα αυτή, προσφέροντας στο θύμα τους μονάχα διαμονή και διατροφή. Οι δράστες για την εξυπηρέτηση του σκοπού τους είχαν εφοδιάσει την 21χρονη με πλαστό βιβλιάριο υγείας.

Η νεαρή κοπέλα ενημερώθηκε για τις ισχύουσες διατάξεις περί προστασίας και αρωγής των θυμάτων εμπορίας ανθρώπων και ήδη φιλοξενείται σε ξενώνα μη κυβερνητικής οργάνωσης της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης