Δύο κορυφαίοι ειδικοί από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ εξηγούν ότι στο αδυνάτισμα δεν παίζουν ρόλο μόνο οι θερμίδες, αλλά και ο τρόπος επεξεργασίας των τροφίμων.

Και υποστηρίζουν ότι το μυστικό για την απώλεια βάρους είναι η κατανάλωση τροφών που το σώμα δυσκολεύεται να αφομοιώσει. Οι ειδικοί είναι ο Richard Wrangham, καθηγητής Βιολογικής Ανθρωπολογίας και η Rachel Carmody, εξελικτική βιολόγος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τους δύο ειδικούς, οι ετικέτες των τροφίμων παρέχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ένας καταναλωτής για να ξέρει τις θερμίδες που καταναλώνει κάθε μέρα αλλά αυτό είναι μόνο η μισή ιστορία γιατί οι ετικέτες αγνοούν τη διαδικασία της πέψης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο coremag.gr!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης