Με την οριστικοποίηση της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και το κλείσιμο της υπόθεσης προπονητή, έρχονται στο προσκήνιο νέα θέματα για την ομάδα του Πειραιά.

Η θέση του τεχνικού διευθυντή, που έμεινε “ορφανή” μετά από την απομάκρυνση του Ίλια Ίβιτς είναι το πρώτο ζήτημα για τους “ερυθρολεύκους”, παρόλο που ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δε θα αναζητήσει αντικαταστάτη για να καλύψει το συγκεκριμένο πόστο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ταξίδι-αστραπή, όμως, του Κριστιάν Καρεμπέ στην Αθήνα και η συνάντησή του με ανθρώπους του Ολυμπιακού φέρνει ξανά στην επικαιρότητα το ζήτημα συνεργασίας του πρώην ποδοσφαιριστή με τους Πειραιώτες.

Οι υπέρμαχοι της πρόσληψης του Κριστιάν Καρεμπέ είναι ήδη πολλοί και πιστεύουν ότι ο Καληδόνιος μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά, τόσο με τις γνώσεις του πάνω στο ποδόσφαιρο, όσο και με τις γνωριμίες του -παγκοσμίως- στο χώρο. Οι όποιες κινήσεις όμως, αναμένεται να γίνουν με την επιστροφή του Κόκκαλη από την Αμερική και την απόλυτη συνεννόηση με τον τεχνικό της ομάδας.

Όσον αφορά στο μεταγραφικό τομέα, τα πρώτα ονόματα έκαναν ήδη την εμφάνισή τους με τον 27χρονο αμυντικό μέσο Μόισες της Εσπανιόλ να είναι ο πρώτος στόχος του Βαλβέρδε, μεταγραφή όμως που κρίνεται δύσκολο να πραγματοποιηθεί, καθώς ο παίκτης κοστολογείται πάνω από 10 εκατομμύρια Ευρώ.    

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης